Legyél te is Annie Sloan Stockist!

 

Mi is az a “Stockist”?

A Stockist az Annie Sloan termékek (Chalk Paint™ festék, ecsetek, stencilek, waxok, drapériák) hivatalos forgalmazója… de ennél igazából sokkal több. Egy olyan csapat tagja, aki elhivatott az iránt, hogy a világ egy jobb hely legyen: szépséget, tudást, inspirációt, és a megvalósításhoz szükséges eszközöket csempészi be a közössége mindennapjaiba. Mindezt teszi egy erős, támogató márkanév égisze alatt.

Mit csinál egy Stockist?

Elérhetővé teszi számodra Annie termékeit, megmutatja saját munkáit, workshopokon tanítja a bútorfelújítás technikáit, válaszol a kérdéseidre, és folyamatosan tanul, hogy értékes tudást adhasson át stílus, trend, színek és alapanyagok tekintetében is. Ehhez többek között Annie képzésein is részt vesz.

Honnan tudod, hogy valódi Stockistra bukkantál?

Annie a vállalkozása elmúlt 25 évében különös gondot fordított arra, hogy egy erős, elhivatott vállalkozást építsen. Hogy olyan emberekkel vegye magát körül, akik  szintén hisznek az  általa képviselt értékekben, és ezt hitelesen tudják képviselni a világ bármely pontján. Éppen ezért dolgozta ki az egyedi védjegyeit, amelyeket a Stockistok használhatnak, hogy a vásárlóik felé jelezzék, hogy eredeti termékeket forgalmaznak, valóban Annie technikáit tanítják workshopjaikon. Ezek a Stockist logok. Ha ilyennek találkozol – bárhol is járj a világon – biztos lehetsz benne, hogy Annie Sloan által hitelesített boltra bukkantál, ahol megtalálod a termékeit.

Ki lehet Stockist?

Annie fontosnak tartja, hogy személyesen is ismerje a forgalmazóit, hiszen nem csupán egy üzleti lehetőséget kínál számukra, hanem egy erős, összetartó, szinte családnak nevezhető csapatot is, akiktől elvárja, hogy egységesen képviseljék a márkanév üzenetét világszerte.

Éppen ezért a kiválasztási folyamat nagyon körültekintő, és csak az lehet stockist, aki “beleillik” ebbe a közösségbe.

Alapelvárás, hogy a stílus, a színek, az emberek inspirálása iránt legyél elkötelezett, szenvedélyes.

További fontos elvárások:

  • használd aktívan a közösségi médiát (Facebook, Pinterest, Instagram)
  • legyen egy üzleted, ahol más festékmárkát nem forgalmazol- Stockistjaink elkötelezettek a márka iránt, ha már próbáltad a Chalk Paint™-et, szerintem Te is érted, hogy miért.
  • vállalnod kell, hogy a teljes kezdőkészletet megvásárolod, illetve, hogy a termékekből egy minimum készletet folyamatosan tartasz készleten
  • nem csupán az ügyfeleid felé legyél aktív, hanem legyél részese a családunknak is, kommunikálj rendszeresen a többi forgalmazóval, vegyél részt a rendezvényeken, kiállításokon, ahová eljut az Annie Sloan márka

Ki az, aki sajnos nem lehet Stockist?

  • azoknak az üzleteknek a tulajdonosai, akik főleg ajándéktárgyakat, polcról levehető dísztárgyakat (tömegtermékeket) forgalmaznak.
  • azok, akik bolhapiacokon, régiség piacokon standolnak- hiszen fontos elvárás egy saját, szépen berendezett (elegáns és inspiráló) üzlet, ahol a forgalmazó meg tudja tartani a workshopokat
  • akinek nincs egyedi stílusuk, ill. azok akik antikivitás üzletet vagy hobbiboltot (kis kiszerlésű festékek és egyéb kellékek) üzemeltetnek

Annie Sloan márkája nagyon sok segítséget nyújt marketing és eladástechnika tekintetében, azonban a brand ereje abban is rejlik, hogy minden forgalmazó hozzá adja a saját egyediségét, a saját ízlését: ettől átfogó, sokszínű, inspiráló Annie világa.

Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél Te is Annie Sloan termékeinek forgalmazója, töltsd ki a lenti űrlapot és írj nekünk üzenetet.

Mit mondanak a világ különböző pontjain élő forgalmazói Annie-ről?

Bahia Akerele- az USA-ból:

  • On The Purple Couch

Ahogy a vállalkozásom is tükrözi, mondhatom, hogy az egyik legjobb dolog, amit tettem, hogy Annie Sloan partnere lettem, és elkezdtem a Chalk Paint™-et forgalmazni az üzletemben.

Stephanie Briggs- Angliából:

  • La Di Da Interiors

Annie Sloan forgalmazójának lenni több, mint egy kereskedelmi feladat- van egy hatalmas kreatív csapat mögöttünk, az Annie Sloan HQ, akik valódi lelkesedéssel dolgoznak, hogy a kínálatunk ellenállhatatlan legyen!

Heather Gaylard- Angliából:

  • Swedish Grey

Az Annie Sloan család részeként úgy érzem, hogy támogatnak és elismernek, bár tény, hogy én is olyan messze megyek, amennyire csak tudok- ahogy szokták mondani. Annie saját maga is motivál és inspirál engem a kedvességével. Stockistnak lenni nem hasonlítható egyik korábbi munkámhoz sem.

Legyél Te is a csapat tagja!

Írj nekünk az alábbi e-mail címe: info@anniesloan.hu

Telefonszám: András Tünde, +36 20 269 9113

 

Ezen honlapon angolul olvashatod a feltételeket:

https://www.anniesloan.com/become-a-stockist