Annie Sloan 1990-ben fejlesztette ki díszítő festékét, a Chalk Paint™ termékcsaládot, ezzel forradalmasította a díszítő festést. A festékek szembetűnő sokoldalúsága és lenyűgöző színválasztéka fantasztikus eredményeket tesz elérhetővé az otthon barkácsolók és a hivatásos festők számára egyaránt.

A színpalettát a 18. és 20. századi díszítőművészet és formatervezés inspirálta. Annie festékét Chalk Paint™ -nek (krétafesték) neveztel el, bársonyos, matt hatása miatt. A könnyen keverhető színek végtelen számú lehetőséget biztosítanak, használatuk nemcsak könnyű, hanem szórakoztató.

A Chalk Paint ™ nagyon gyorsan szárad, sokféle festési technikával használható. A színek sötétíthetőek, világosíthatóak, egymással szabadon keverhetőek, a textúrált hatásért sűrűbbé tehető, illetve lazúrosra higítható. A festett felületet bútorviasszal zárjuk.

 

A Chalk Paint™ felhasználóbarát – ritkán van szükség a felület előkészítésére, például csiszolásra vagy alapozásra, és a festékek beltéren vagy kültéren is felhasználhatók, szinte minden felületre – a fától a fémig, a matt műanyagtól a terrakottáig.

 

Ezekkel a festékekkel egyszerűen új életre kelthetőek a régi bútorok, falak, mennyezetek és padlók – használatuk egyszerű és jó szórakozás, valamint mindenki számára csodálatos hatások elérését teszik lehetővé.

 

„Ráadásul környezetbarát is.” A Chalk Paint™ festékek nem mérgezők, nem tartalmaznak ólmot, illékony szerves anyagokat, és nincs szaguk – arra törekszünk, hogy minden termékünk a lehető legnagyobb mértékben környezetbarát legyen.

Annie Sloan minden eszközével azon van, hogy megossza az emberekkel a díszítő festés iránti szenvedélyét, valamint kreativitásra és kísérletezésre ösztönözze őket a sokoldalú festékkel és a hozzá kapcsolódó, egyéb termékekkel.

A Chalk Paint™ a szabályok megszegésére és a díszítő festés élvezetére ösztönöz. A termékek lényege a nagyobb kifejezési szabadsággal, függetlenséggel és intuícióval végzett munka.

Chalk Paint ™ , Fesd bátran!

Fesd csiszolás nélkül!

Ezen az oldalon megismerheted Annie Sloan Chalk Paint ™  festékeit. A legfontosabb, amit tudnod kell róluk, hogy a használatuk nem csak könnyű, hanem igazán szórakoztató is, akár az egész család számára is!

Mit érdemes tudnod a Chalk Paint ™ festékekről?

  • kiválóan keverhetőek egymással, így igazán egyedi színeket, színkombinációkat hozhatsz létre belőlük
  • több, mint 40 különleges szín közül válogathatsz az otthonod, irodád hangulatához igazítva
  • higítva és eredeti sűrűségében is jól alkalmazható
  • nem igényel előkészítést a festendő felület (se alapozást, se csiszolást), nyugodtan rákenheted a korábbi festésre, ha az nincs csúnyán lepattogva
  • bútorviasszal, Annie Sloan Clear Wax-szal tudod zárni a festett felületet, így megóvhatod a sérülésektől, takaríthatóvá válik és bársonyosan matt lesz a tapintása
  • az antikolt hatás eléréséhez a Clear Wax tetejére használd a színes viaszokat, a Dark Wax-szal és a Black Wax-szal “öregítheted”, antikolhatod a bútort
  • többféle hatást is elérhetsz egyetlen alapanyaggal: régies vagy, koptatott hatást, rusztikus külsőt és lágy, modern felületet is

Igazán gyönyörű végeredményt könnyebb elérni vele!

Használható beltéren, de akár kültéren is. Bútorokra, falakra, téglára, betonra, fém felületekre, és textilfestéshez is!
Álmodd újra a konyhád, vagy frissítsd fel a gyerekek bútorait vele!

Ötletek és tippek a BLOG oldalon!

A palettán láthatod az összes elérhető színt, de tudj meg többet róluk Forgalmazóinknál. Mindenkinek rendes boltja van, ahova be tudsz menni és élőben meg tudod nézni az egyes színeket, és megtapogathatod az Annie Sloan festékkel festett bútorokat!

Megkeresem a hozzám legközelebb eső forgalmazót!

CHALK PAINT ™ SZÍNPALETTA

Elérhető 1 literes és 120 ml-es kiszerelésekben

Aktuális termékkínálat: www.anniesloan.com