A BÚTORFESTÉS SZENVEDÉLY ÉS MI HISZÜNK BENNE

 

A bútorfestés tág fogalom, magába öleli a professzionális dekorációs festészettől, a népi bútorfestészeten át az asztalosműhelyekben végzett felületkezelő műveleteket is, és bútorfestés az is, amikor valaki önálló kézműves tevékenysége részeként készít gyönyörű festett bútorokat.

Bármelyik is légy közülük, ha úgy érzed megihletett Annie Sloan színpalettája és munkássága, esetleg már ki is próbáltad a Chalk Paint ™ festéket és tetszett az eredmény, pozitív visszajelzéseket kaptál az ügyfeleidtől, vásárlóidtól. Ha lakberendező vagy és munkád során gyakran találkozol azzal, hogy költségkímélés okán a tulajdonosok nem szívesen dobnának ki egy bútort és Te hajlandó vagy átfestéssel megmenteni, hogy illeszkedjen az általad elképzelt enteriörbe…

…egyszóval, ha szívesen használnád Annie Sloan termékeit rendszeresen, akkor szívesen segítünk reklámmal, termékkel!

 

Amit mi tudunk nyújtani neked:

 

  • Ingyenes papír alapú színpalettánkat, melyben részletes leírást találsz a színekről. Kérd a rendelésed mellé.
  • Bemutatkozási lehetőséget ezen a weboldalon és az Annie Sloan Hungary facebook oldalán. Szívesen írunk rólad egy cikket.
  • Folyamatos megjelenési lehetőséget a blogon. Küldj nekünk cikket elkészült alkotásodról és mi kitesszük, hogy mások is láthassák.
  • Hosszú távú kapcsolat kialakítását forgalmazóinkkal, akik bizonyos összegű vásárlás felett kedvezményeket biztosíthatnak.

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, hogy partnerünk légy, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot: írd le a vállakozásodat, mióta foglalkozol bútorfestéssel és, hogy pontosan miben látnád az együttműködésünk légyegét.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az, hogy ki lesz a partnerünk szupjetív döntés eredménye, elsősorban a bemutatott munkák, elkészült festett bútorok és Annie Sloan termékei iránti elköteleződés mértéke alapján döntünk.

 

Üdvözlettel:

Szendrődi Enikő

Annie Sloan disztribútor