Az év végéhez közeledve egy picit elkapott minket a nosztalgia és visszanéztük, hogy milyen gyönyörű alkotásokkal kápráztattatok el minket. Csodás forgalmazóink igencsak kitettek magukért és idén is számtalan látványos átalakítással leptek meg minket. Hálásak vagyunk, hogy bútorfestés iránti szenvedélyük egyre többeteket inspirál. Nem is húzzuk tovább időt, nézzük mit szerettetek a legjobban tőlük!

 

Kaptafa és az ő meseszép komódja

Kaptafa műhelyében készült ez az elegáns komód, ami sokatok szívét megdobogtatta. A bútor eleganciáját megőrizve adott Kaptafa új külsőt neki, amelyhez Annie Sloan Cream Chalk Paint™ árnyalatát választotta.  A régiesség megtartása érdekében Kaptafa antikolta a komódot, amely minden tekintetben magával ragadó lett!

Az Asztalom munkája Annie fejét is elcsavarta!

Duzzadt a szívünk a büszkeségtől, amikor viszont láttuk Annie instagram oldalán a vörös szekrényt, amit Az Asztalom készített. Elképesztően inspiráló, ahogy Erika ilyen bátorsággal használja az Annie Sloan Chalk Paint™ festékeket!

Kisvacak Kreatív Műhely mást is megihletett

Tündi egy korábban készített szekrénye a Hobbi Bútorfestők Közösségében is népszerű volt. Olyannyira, hogy két csodás szekrény is született belőle.  Facebookon a Hobbi Bútorfestők csoportban osztotta meg az egyik tag, aki viccesen előre is elnézést kért a “plagizálásért”, de beleszeretett a Tündi által megálmodott színvilágba és minta használatba.

A bútorok átalakításához Annie Sloan Arles , AubussonBlue , ParisGrey és Burgundy árnyalatát használta, valamint a Chinoiserie Birds Annie Sloan stencilmintát, majd a záráshoz a Clear Wax-ot.

Nemiskacat és az ő csodaszép konyhája!

Idén Nemiskacat saját konyháját is új színbe öltöztette, aminek köszönhetően a teljes bútorzat friss megjelenést kapott. Enikő számára nem is volt kérdés, hogy Annie Sloan Chalk Paint™ festékkel fog dolgozni, hiszen a rusztikus felülethez a legjobb találmány a krétafesték.

“A konyhabútorom egy korábban lazúrozott és lakkozott, borovi fenyőből készült bútor. A festést és a látványt is kifejezettem ehhez a stílushoz igazítottam.” – mesélte Enikő egyik blog cikkében, ahol számos hasznos tippet is megosztott a konyhabútorfestéssel kapcsolatban.

Az ilyen nagy projektek, mindig elképesztően látványosak, ezért sem hiányozhatott a 2022-es “Best of”-ból!

 

Asztalosfabrik új fürdőszobája

2022-ben nem csak az Asztalosfabrik bolt, de vele együtt a Kozma család is új helyre elköltözött. Ha pedig új ház, akkor néhány új bútor is készült! A neobarokk szekrény a fürdő központi eleme lett Annie Sloan Scandnavian Pink lazacos rózsaszínjébe bújtatva, míg a falak Annie Sloan Aubusson Blue Wall Paint™ színt kaptak. Imádtuk ezt a bátor párosítást! Még egyszer gratulálunk a gyönyörű munkához és az új otthonhoz is!

Bútorfaló új konyhát varázsolt!

BútorFaló szó szerint üdévé varázsolt egy teljes konyhabútort! Annie Sloan Old White Chalk Paint™ festékét használta a teljes felületen, amelyet Annie Sloan matt lakkjával zárt, hogy a festés sokáig megőrizze makulátlan állapotát. Óriási munka lehetett, de az eredményt látva, minden percét megérte. Büszkék vagyunk Rád Edit, mindig elkápráztatsz bennünket!

…Konyhából sosem elég, ezt Francia Kék is nagyon érzi! 

Akárhogy is, egyszerűen a konyhaátalakítós projekteket nem lehet megunni és ebben, ahogy látjuk, Ti is egyetértetek velünk.

Francia Kék a teljes bútort felfrissítette Annie Sloan Original fehér árnyalatával, amelyet Annie Selyemfényű Lakkjával zárt.

“Az volt a szándékom, hogy egy nagyobb lèlegzetvételű munkát megmutassak, azt, hogy mekkora változást lehet elérni ezzel a festékkel és bár ez is fehér,mégsem mondható unalmasnak. ” – mesélte Vivien a saját posztjánál. Az előtte-utána képet nézve, 100%-ban egyet értünk vele! 🙂 Mesés!

 

Az egészen biztos, hogy a 2022-es év is bőven tartogatott szépséges alkotásokat! Büszkék vagyunk rá, hogy az Annie Sloan Hungary közössége ilyen kreatív, lelkes, és nem utolsó sorban szenvedélyes emberekből áll. Ezek után csak annyit mondhatunk: már alig várjuk, hogy a jövő év mit tartogat! 

Kellemes Ünnepeket kívánunk Nektek! Egy picit mi is szusszanunk, de hamarosan  jelentkezünk!