Hatalmas élményben volt részünk, ugyanis immáron 5. alkalommal találkozhattunk személyesen Annie Sloan-nal. 
Csodás hazai forgalmazóinkkal és a román stockistokkal karöltve vágtunk neki a hatalmas kalandnak. Izgatottak voltunk, hiszen akárhogy is nézzük, a márka szívével tölthettünk egy kis időt. Már jó néhány nap eltelt az oxfordi kiruccanásunk óta, de az az igazság, hogy mi azóta is teljesen az ott ért élmények hatása alatt vagyunk, úgyhogy itt az ideje, hogy mindent elmeséljünk Nektek! 

KI NEM HAGYTUK VOLNA…

Elképesztően szerencsések vagyunk, hogy idén lehetőségünk nyílt kiutazni Annie Sloan-hoz. A Covid miatt Annie egy ideig nem tartott személyes workshopokat, így amikor megtudtuk, hogy most már szabad a pálya, azonnal éltünk vele.

Minden alkalommal azt érezzük, hogy ezek a találkozások sokkal többet adnak, mint azt elsőre reméljük. Mivel itthon is az ország különböző pontjain tevékenykedünk, ritkán van lehetőségünk személyesen találkozni, így boldogok voltunk, hogy egy szívünknek nagyon kedves program miatt, most a virtuális téren kívül is láthatjuk egymást.

Csodás hazai forgalmazóinkkal és a romániai Annie Sloan stockistokkal együtt utaztunk ki. Szívmelengető érzés volt látni a szomszédban lakó forgalmazókat is, és nagyon örültünk, hogy még jobban megismerhettük őket.

A LEGEMLÉKEZETESEBB PILLANATOK A VALÓSÁGBAN TÖRTÉNNEK

Annie Sloan kiemelten fontosnak tartja, hogy kapcsolódjon a stockistjaival és megismerje őket személyesen. Függetlenül attól, hogy forgalmazói a világ mely táján élnek, ő rendíthetetlenül követ mindenkit az online platformokon, kommentel, és sokszor meg is osztja az alkotók munkáit.

Büszkeséggel tölti el, hogy egy olyan márkát álmodott meg, amelynek hírét világszerte viszik a kis lokális vállalkozók. A helyi értékesítésben hisz, a személyesség erejében, amely kulcsszerepet játszik mind az ő, mind a forgalmazói életében.

Ezért vagyunk mi is hálásak, hogy Annie márkáját képviselhetjük, mert számunkra is a személyes értékek a legfontosabbak. Fantasztikus forgalmazóink vannak, akikre egytől-egyig büszkék vagyunk, mert a bútorfestés szenvedélyén keresztül kapcsolódnak az emberekhez, tudást adnak át az érdeklődőknek és mindezt olyan szenvedéllyel teszik, amellyel boldog pillanatokat varázsolnak mások életébe. Van ennél szebb dolog? 

OXFORD, A PEZSGŐ VÁROS!

Összesen három napot töltöttünk Oxfordban, amely a maga nyüzsgésével pillanatok alatt megadta az alaphangulatot. Az első nap délutánján nyakunkba is vettük a várost. A pezsgő, mindig éber egyetemváros szinte sosem pihen. Hömpölygő tömeg az utcákon, amelyet a fiatalok még hétfő késő este is életben tartanak.

Teljesen beleszerettünk a hangulatos, igazi angol pubokba, a színes bolt és étterem portálokba, amelyek különleges energiával töltötték meg a tereket. A város minden szeglete tele van gyönyörű épületekkel, amelyek közül az egyetemek, könyvtárak és kollégiumok külön figyelmet érdemelnek. Olyan épületet is láttunk, amelynek ebédlője konkrétan a Harry Potter filmekben tűnt fel.

Az óvárosi rész sincs elöregedve, mert a fiatalok frissességgel töltik meg. Csakúgy suhantak a bringák és a rollerek körülöttünk. Tapintani lehetett a különleges energiát.

 

A NAGY TALÁLKOZÁS

Végre eljött az a nap, amire mindannyian nagyon vártunk. Beléptünk Annie Sloan “főhadiszállására”, ahol a világ összes Annie Sloan festéke készül és ahonnan a világ első krétafestéke származik. A folyosókon lépten-nyomon olyan bútorokba futottunk, amelyeket eddig egy-egy enteriőr fotón, videóban, vagy élő bejelentkezésnél láttunk. Hatalmas élmény volt élőben látni az ecsetvonásokat és közelről megszemlélni a legapróbb részleteket is.

Aztán elkezdődött a workshop, amelynek keretén belül frissítettük a tudásunkat a bútorfestés területén, de egy kis marketing képzést is kaptunk, amely szintén nagyon hasznos volt. A workshopokat már nem Annie Sloan tartja, de nem telik el olyan alkalom, hogy ne nézne be egy-egy kiegészítés erejéig.

Sajnos a betegsége miatt nem tudott olyan sok időt velünk tölteni, mégis az Ő jelenléte volt az egész utazás csúcspontja. Annie Sloan személye, életigenlése és pozitív kisugárzása megtöltötte a szívünket egy nagy adag motivációval! Ittuk a szavait és igyekeztünk minden vele töltött pillanatot magunkba zárni, mert sokunk számára meghatározó élmény volt.

Szerettük volna annak a szeretetnek egy kis szeletét visszaadni Annie-nek, amivel Ő ajándékozott meg minket, ezért nem érkeztünk üres kézzel. Igyekeztünk olyasmivel készülni, ami a mi országunkhoz kötődik. Az ajándékok közül Annie-t leginkább a Házi Áldás szövege hatotta meg, amelyet egy erdélyi-magyar népi bútorfestő készített. Megható percek voltak, amely boldogsággal töltötte meg a szívünket. Örültünk, hogy meg tudtuk lepni Annie-t és mosolyt tudtunk az arcára csalni.

Az élményeket végül este egy közös vacsora mellett beszéltük ki magunkból.

MINDEN PERCE CSODÁS VOLT!

Az utazásunk végére mindannyian teljesen feltöltődve ültünk repülőre. Izgatottság volt bennünk és egy nagy adag motiváció, ami valljuk be, éppen jókor jött. A világ körülöttünk akadályokat gördít elénk, de ha belekapaszkodunk az örömteli pillanatokba, akkor képesek vagyunk egészen máshogy tekinteni mindenre. Ezért pedig most elképesztően hálásak vagyunk!
Végezetül, hoztunk néhány részletet stockistjaink élménybeszámolóiból, amelyek talán még inkább visszaadják, miért is volt olyan különleges ez az oxfordi kiruccanás Annie-nél.

Nemiskacat ezeket a gondolatokat fogalmazta meg: 

“Immáron az 5. alkalommal jártam Annie Sloan-nál Oxfordban és el kell mondjam, ha belegondolok, hogy mennyi minden történt az első és most az 5. (szándékosan nem írok utolsót) alkalom között, akkor libabőrös leszek. Első alkalommal a férjem kísért el. Egyedüli voltam itthon, aki ezt a festéket szerette volna forgalmazni, szinte senki sem ismerte. Valahogy mégis éreztem, hogy nekem ez kell, és ahogy a körülöttem lévőket is egyre jobban elkapta a bútorfestés és Annie Sloan festéke, a Chalk Paint iránti szenvedély, tudtam, hogy erre szükség van kis hazánkban is. Nem leszek egyedül. És valóban: idén már 6 magyar és 9 romániai forgalmazóval együtt népszerűsítjük ezt a csodás, kreatív tevékenységet, a hobbibútorfestést.
Oxfordban pedig idén is – mint eddig, minden alkalommal – lenyűgözött Annie Sloan közvetlensége, ahogy és amilyen szeretettel és rajongással beszél forgalmazóiról. Oxfordi “főhadiszállása” a krétafesték születésének helyszíne, pedig igazi inspiratív utazás. 
Annie energiái kifogyhatatlanok, így 32 évvel a márka megszületése után is ugyanolyan lelkesedéssel, elszántsággal és erőbedobással dolgozik azért, hogy ne csak egy doboz festéket, hanem annál sokkal, de sokkal többet kapjunk, amikor ecsetet ragadunk. Remélem ebből az érzésből nektek is jut bőven, mi is ezért dolgozunk!

Az Asztalom is teljes mámorban tért haza: 

“Oxfordban ❤️ Hogy mit jelent számomra az Annie-vel való személyes találkozás, hogy milyen hatással van rám az életművének helyszíne, a műterme, azt nem tudom megfogalmazni, ide leírni …
Amit biztosan tudok, hogy az Annie Sloan forgalmazók között, egyedülálló együttműködés van, mind- mind önálló üzlet, mégis kialakult az összetartás és erre a magyarázat, nem csak a közös elköteleződés az eredeti Chalk Paint iránt, hanem Annie őszinteséggel párosult szerénysége, végtelen kedvessége, figyelme, szeretete. Ő a kapocs. Ő a forrás!!
Szeretném kifejezni hálámat Tündének, Enikőnek Gergely Andinak, Atinak és a férjemnek, hogy “ragaszkodtak’ az utazásomhoz és nem hagyták, hogy félelmeim (agorafóbiám) itthon tartson és újra részese lehettem ennek a csodának. Bízunk benne, hogy lesz folytatás!”

Kisvacak Kreatív Műhely csakúgy úszott a boldogságban:

“Sokszor kérdezitek milyen amikor Annie-nél járunk…Leírhatatlanul inspiráló a környezet ahol festünk. Azok a bútorok, dekorációs elemek közt mozogtunk amiket egy-egy videójában előtte már láthattunk. Annie nyitottsága, közvetlensége példaértékű…mind emberileg, mind szakmailag, a tudását nyitott szívvel osztja meg velünk.  Aki most találkozott vele először, annak is az az érzete lehet mintha már 1000 éve ismerné.
A tegnapi napot Annie Sloan oxfordi gyárában tölthettük…festettünk, átbeszéltük az új anyagok kapcsán felmerülő kérdéseket, és volt egy kis marketing is…most mi voltunk workshopon …csak a másik oldalról szemléltük…??Hálás vagyok?❤️
Ma egy kicsit még lógatják a lábunkat Orsival és Vikivel , de pénteken már teljes energiával felvértezve várok mindenkit a Kisvacak Kreatív Műhelyben!” 

Végül Asztalosfabrik is úgy érezte, azon nyomban meg kell ossza az élményeit az oldalán:

“Tegnap Annie Sloan festék gyárában voltunk workshopon. Annie-vel személyesen találkozni mindig nagy élmény ? és nagyon inspiráló. Ugyan ez igaz a helyre is, ahol ott állnak a bútorok, amiket videókban vagy a könyveiben láttam.
Mivel csak forgalmazók voltak a résztvevők, így a festés mellett az üzletre is nagy hangsúlyt fektettünk. Jó volt találkozni másokkal, akiknek hasonló kérdéseik vannak, mint nekem. ?
A társaság is csodálatos volt, köszönöm szépen csajok! ?

Kukkansatok Ti is be ebbe a pár napba videónkon keresztül!

Bízunk benne, hogy sikerült átadnunk Nektek is az élményeket! Csatlakozzatok hozzánk Instagram-on és Facebook-on, hogy elbűvölhessünk Titeket kreatív alkotóink munkáival! Ott találkozunk! 😉