Szeretjük látni csodás forgalmazóink sikereit és boldogok vagyunk, hogy a részesei lehetünk növekedésük mérföldköveinek. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy beszámolhatunk szeretett stockistunk, Kaptafa sikeréről, aki most már egy újabb, nagyobb és még hangulatosabb helyen várja a bútorfestés szerelmeseit!

“A festékről és a bútorfestésről szóló beszélgetések hosszúra is nyúlhatnak. 🙂 Mivel nagyobb helyre költöztünk, lehetőségünk nyílt ezeket a beszélgetéseket kellemes hangulatban, kávé , limonádé, tea mellett eltölteni.”

Kaptafáék új boltja egy igazi családias kuckó, ahol az Annie Sloan festékek mellett, a finom falatok, az isteni kávék, a különleges frissítők és a hűsítő fagylaltok is helyet kaptak.

“Fagylaltjaink kínálatában, cukor és/vagy mindenmentes (full nature) termékek kaptak helyet, teáink organikus, bio teák, szörpjeink tartósítószer mentes, házi recept szerint készülnek, kézzel szüretelt gyümölcsökből. A szendvicsiek, pékáruink, kovásszal készülnek, kézműves pékségből.”

 

Az új műhelyhely és kávézó egy régi parasztházból lett kialakítva és minden szeglete visszatükrözi Beáék alkotás és kreativitás iránti szenvedélyét. A bútorok és az apróbb használati tárgyak kül-és beltéren egyaránt Annie Sloan termékekkel kaptak új éltet. A hozzájuk köthető ikonikus vintage stílus is jelen van az új boltban, ami Kaptafék egyedi védjegyévé vált az elmúlt évek során.

Itt arra is van lehetőség, hogy Annie festékeit szakszerűen megtanuld használni, hiszen Kaptafáék a nyári szezonban (csütörtökön és pénteken) privát workshoppal várnak Téged. Ezeken az alkalmakon gyönyörű alkotások szoktak születni, amit mindig ámulattal nézünk! Ha egy kreatív kikapcsolódásra vágysz egy igazán inspiráló környezetben, akkor ne hagyd ki Kaptafáék személyes workshopjait! (Részletekért keresd őket bizalommal itt!)

Hoztunk még néhány fotót, hogy meg tudd lesni a gyönyörű részleteket virtuálisan Kaptafáék mesés boltjában! De, ha a közelben jársz, érdemes élőben is csodájára járni és kávéra/sütire betérni!

Új helyen, de ugyanazzal az óriási szeretettel várnak Téged!

Cím: Kaptafa shop, paint & coffe: 8096, Sukoró, Fő utca 69.