Annie Sloan krétafestékei meghódították a bútorfestés szerelmeseinek szívét szerte a világban. Azonban Annie nem az a típus, aki csak a babérjain ül. Megalkotott egy kiemelkedő minőségű falfestéket és folyamatosan újdonságokkal rukkol elő. Most egy olyan festéket álmodott meg, amely egy lépésben hozza el a kívánt eredményt, azért, hogy otthonodat a lehető legkönnyebben szebbé varázsolja! 😉

 

Helló Satin Paint!

Az Annie Sloan Satin Paint festék beltéri fa és fém felületekre való, lágy fényű szatén festék, a matt és a selyemfény között félúton.

Strapabíró, és leginkább abban különbözik az Annie Sloan Chalk Paint™-től, hogy nem kell viaszt vagy lakkot felvinni a festés utáni védelemhez és befejezéshez.

Egyszerű, sima felületű modern hatás eléréséhez ajánljuk, amikor nagyobb felületet vagy nagyobb igénybevételnek kitett bútort szeretnél egyszerűen átfesteni egy színre, dekorálás nélkül, pl. konyhabútort, beépített szekrényt, ajtót, radiátort vagy lambériát.

Odaleszel érte, mert:

  • Bár az Annie Sloan Chalk Paint® szinte bármilyen felületre felvihető, a kopás elleni védelem érdekében a festéket zárni kell valamilyen finish termékkel (waxok, lakkok). Az Annie Sloan Satin Paint kopásállósága kiváló, nagy igénybevételnek kitett felületekre lett tervezve. Nem szükséges a Chalk Paint® Wax vagy a Chalk Paint® Lacquer ahhoz, hogy tartós maradjon a festés, ezáltal sokkal praktikusabb megoldás a szegélylécek, az ajtók, ajtókeretek, a lépcsőkorlátok és korlátok, a radiátorok és még a konyhaszekrények festésére is.
  • Az Annie Sloan Satin Paint 10%-os fényvisszaverő képességgel rendelkezik, finom fényt és nagyobb kopásállóságot biztosít, mint a matt festék.
  • Az Annie Sloan Satin Paint termékcsalád 14 gyönyörű színből áll, amelyek az Annie Sloan Wall Paint palettán is megtalálhatóak. Így a lehető legkönnyebben alakíthatsz ki elegáns, holisztikus belső teret. A szegélylécek színét egyszerűen a falak árnyalatához igazíthatod, de akár éles kontrasztokat is teremthetsz.
  • Annie Sloan többi festékéhez hasonlóan ez is egy vízbázisú, Toy Safe  tanúsítvánnyal rendelkező, alacsony VOC-tartalmú festék, „A” jelű AQR (Air Quality Rating) minősítéssel, így káros anyagoktól mentes és a legérzékenyebb terekben is biztonsággal használhatod.

Mire használd az Annie Sloan Satin Paint festéket?

  • Az Annie Sloan Satin Paint a tökéletes belső fafesték konyhai szekrényekhez, beltéri ajtókhoz, korlátokhoz, szegélylécekhez, ablakkeretekhez vagy küszöbökhöz és minden egyéb belső fa díszítéshez. Ugyanilyen könnyen használható belső fémfelületeken is, mint például a radiátorokon.
  • Az Annie Sloan Satin Paint bútorfestékként is működik. Míg továbbra is a Chalk Paint®-et ajánljuk a dekoratív hatások eléréséhez, padlóburkolatokhoz és kültéri projektekhez, ha gyorsan és egyszerűen szeretnél bútoraidnak új külsőt varázsolni, érdemes megfontolnod az Annie Sloan Satin Paint használatát. Időt spórolhatsz vele, hiszen ezt a terméket nem kell zárd semmilyen wax-szal vagy lakkal, amely a Chalk Paint® festékkel készült darabok védelménél elengedhetetlen.

 

Felkeltette az érdeklődésed?

Tudj meg még többet róla ide kattintva, vagy keresd bizalommal csodás forgalmazóinknál, akik készséggel segítenek!