Nagyon hálásak vagyunk azért a sok csillogó, érdeklődő és nyitott tekintetért, a sok kérdésért és a lelkesedésért, amit Construma OTTHONDesign kiállításon az Annie Sloan Hungary standján kaptunk tőletek! Hoztunk Nektek egy élménybeszámolót, amelyben megmutatjuk, hogyan készült a standunk, milyen programokkal vártunk titeket és milyen alkotásokat készítettetek. Érdemes lesz lejjebb görgetni! 😉

Mi festettük a standot! 

Szerettük volna, ha az Annie Sloan stand már önmagában megmutatja, hogy a festés a szenvedélyünk. Az Asztalom Műhely forgalmazója, Erika több mint 10 Chalk Paint szín felhasználásával készítette el az egyedi falat, amelyre sokan azt hitték egy kinagyított fotó, mert annyira jól sikerült. A sok munkát, egy kis varázslattal 30 mp-be egy mini videóba sűrítettük, amelyet ide kattintva ti is megnézhettek.

A stand oldala egy különleges installáció volt, amely Annie Sloan Wall Paint-tel készült. A stand teljes előkészítése, festése és az utolsó simítások összesen három napot öleltek fel, de a végeredmény magáért beszélt.

 

Meghoztuk a kedveteket az alkotáshoz! 

A stand egyben egy workshop helyszín is volt, ahol stockistjaink: Az Asztalom, Asztalosfabrik, Francia Kék, Kisvacak Kreatív Műhely, Nemiskacat tartottak workshopokat.

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy az 5 nap alatt 32 workshopot sikerült tartanunk 284 ember részvételével.

A workshopok során egy kis tábla készítésén keresztül mutattuk meg nektek a bútorfestés alapjait. Óriási öröm volt számunkra, ahogy magatokba szívjátok a sok információt és a gyakorlatban alkalmazzátok a különböző technikákat. Festettetek, stencileztetek és waxoltatok is, úgyhogy sikerült a bútorfestés mozzanataiból egy kis ízelítőt átadni nektek. Gyönyörű munkák születtek! 

Csodás forgalmazóink bútorfestő bemutatókat tartottak!

Három stockistunk élőben avatta be az érdeklődőket a bútorfestés rejtelmeibe. Tündi, a Kisvacak Kreatív Műhelyből, az antikolás művészetét mutatta meg a színpadon. Az Asztalom Műhely Erikája más vizekre evezett, ő sgraffitto technikával készített egy aranyos gyerekbútort, amibe a gyereke rajzát karcolta bele. Végül, de nem utolsó sorban, Asztalosfabrik Viki azt mutatta meg, hogyan lehet egy egyszerű átfestéssel és egy bútorgombbal gyors stílusváltást elérni.

Annyira hálásak vagyunk, hogy ilyen sokan jöttetek, kérdeztetek és velünk együtt alkottatok. Rengeteg energiát és időt fektettünk abba, hogy a standunknál jól érezzétek magatokat és valódi élménnyel térjetek haza, de tudnotok kell:

Nektek köszönhetően mi is sok-sok csodás emlékkel gazdagodtunk! 

Mindez nem jöhetett volna létre ilyen minőségben és kivitelezésben a mi csodás forgalmazóink nélkül, akiknek ezúton is köszönjük, hogy a bennük rejlő bútorfestés iránti szeretetet ilyen szenvedéllyel adták át minden érdeklődőnek!

Örülünk, hogy vagytok nekünk Asztalosfabrik, Az Asztalom, Francia Kék, Kaptafa, Kisvacak Kreatív Műhely, Ligeti Home és Nemiskacat!

 

Készült ám VIDEÓ is!