A konyha az otthon lelke.

A mindennapi életünk fontos színtere, amely megannyi funkciót testesít meg. Az idő múlásával azonban, változik az ízlésünk, a stílusunk, és van, hogy amibe egykoron belehabarodtunk, ma már nem igazán tükrözi vissza azt, amire igazán vágyunk. Változunk és ezzel nincs is semmi baj. Mai posztunkban azonban ahelyett, hogy azt mondanánk, “akkor cserélj le mindent”, inkább arra buzdítunk:

“ADJ ÚJ ÉLETET A RÉGI BÚTOROKNAK”. 

Kisebb bútorok felújításába talán nagyobb bátorsággal vágunk bele, na de egy konyha, már egészen más tészta! Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, valóban időt igényel, de megéri a ráfordított energiát! A konyhabútor átfestésével rengeteg pénzt spórolhatsz, nem beszélve az élményről és a hozzáadott értékről, amely a Te kezed munkáját tükrözi.  

Az Annie Sloan festékek pedig már megannyi alkalommal bizonyították, hogy egy konyhafelújítás során is megállják a helyüket.

  • Ha nem vagy profi festő, akkor is könnyedén tudod alkalmazni.

  • Gyorsan szárad.

  • A megfelelő fixálás után, hosszú évekig megőrzi új állapotát.

  • Az egyéniségedhez tudod igazítani, hiszen az Annie Sloan festékek között visszafogottabb és extravagánsabb színeket is megtalálsz.

 

Forgalmazóink is többször festettek már át régi konyhákat, amelyek közül most BútorFaló alkotásait hoztuk el, amelyeknél igazán látványos a változás. A bútorok szó szerint felfrissülnek!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lépések szükségesek egy konyha átalakításához, vagy kifejezetten az imént mutatott átváltozásokat néznéd meg közelebbről, akkor irány BútorFaló legújabb bejegyzése, amelyben részletesen mesél az egyes konyhák történetéről.

 

A mi célunk egy fenntartható jövő létrehozása, így arra biztatunk, hogy mielőtt lecserélnéd a teljes konyhát, nézd meg, mi az, ami megmenthető belőle. Lehet, hogy csak pont egy szín módosításra van szükség és néhány dekor újragondolására ahhoz, hogy újra beleszeress konyhádba.

Inspirálódj korábbi cikkeinkből, ahol igazán látványos átalakulásokat mutatunk meg!

  1. Hogyan újítsd fel a konyhád egyszerűen?
  2. Konyhabútor festése videó
  3. Konyha Duck Egg Blue árnyalatban
  4. Első lakás, első konyhafestés