Sokszor elmondjunk, hogy az Annie Sloan több, mint egy márka. Az Annie Sloan egy közösség, amely olyan emberekből áll, akiknek a mindene az alkotás! A mai bejegyzésünkkel szeretnénk Nektek megköszönni, hogy teljessé tettétek ezt a közösséget a személyetekkel! Megkértük a mi csodás forgalmazóinkat, hogy mutassák meg a számukra legkedvesebb alkotásokat az idei évből, úgyhogy fogadjátok szeretettel ezt a kis visszatekintőt! Megéri lejjebb görgetni! 😉

 

Az örök kérdés: hogyan fessünk laminált bútort?

Nemiskacat blogján magasan a legnagyobb népszerűségnek örvendett a laminált bútorokról szóló cikk, amelyben Enikő egy bútoron bemutatva ment végig az összes lépésen, hogy szemléltesse: milyen egyszerűen adható új szín egy ilyen típusú darabnak. Enikő mindig igyekszik edukatív tartalmakkal megtölteni az online felületeit, hogy a lehető legkönnyebben sajátíthassátok el a bútorfestés művészetét. Sokan ragadtatok már ecsetet neki köszönhetően! Reméljük, Nemiskacat tanításai jövőre is elkísérnek minket, de addig is, ha nem akartok lemaradni hasznos tippjeiről, kattintsatok ide! 

Az olaszországi különlegesség

Asztalosfabrik férje egy olasz régiségpiacról hozta a gyönyörű bútort, amelyet zalaszentgróti új üzletükbe festettek meg. A sötét külső egy vibráló árnylatot kapott, amelyhez a Firle Chalk Paint festéket használta a Kozma házaspár. Ezt követően a kiemelkedő részeket durván visszacsiszolták és voila! El is készült az év kedvenc darabja! Tarts velük a mindennapokon ide kattintva!

A bátor színhasználat királynője! 

Az Asztalom Műhelye már sok alkalommal elkápráztatott minket gyönyörű alkotásaival, de kétségívül az idei év legnagyobb durranása, a S/alon Budapest Kiállításra készített bútora volt. Az Annie Sloan stand fénypontja volt a kék színekben tündöklő komód, amelynek elkészítéséhez Erika a Florence, a Provence, az Emile és az Old White színeket használta. A korábbi évekhez hasonlóan, Erika számos élő bejelentkezés alkalmával közvetítette egy-egy bútor elkészítését, amelyek izgalmas betekintést adtak a kulisszák mögötti pillanatokra. Ha továbbra sem szeretnétek lemaradni Az Asztalom szemet gyönyörködtető tartalmairól, akkor kattintsatok ide!

Nem menthetetlen! 

Bútorfaló a legkopottabb, legrégebbi és a lesérültebb bútorokat is képes olyan állapotba hozni, mintha éppen most kerültek volna ki az üzletből. Egy ilyen darabot emelt ki a 2021-es munkái közül is, amellyel sokat kellett dolgozni, de megérte, mert az eredmény elképesztő lett. A régi kredenc új külsőt kapott, amihez az Annie Sloan Chalk Paint palettáról az Old Ochre-t és a Chateau Grey-t választotta. A letisztult stílust szeretitek? Akkor ott a helyetek Bútorfaló oldalán! 

Jack alakváltozásai

Francia Kék idei évében az angol zászlós darabok tértek újra és újra vissza, ezért ma ezekből a festésekből hoztunk egy válogatást. Vivien a pontos tapaszolás után az Emperor’s Silk, Napoleonic Blue és az Old White színt használta a minta megfestésénél, majd erős koptatással öregbítette a bútorok megjelenését. Vivien humoros írásai sokaknak segített az elmúlt időszak átvészelésében és a jó hírünk az, hogy hamarosan megújuló weboldalán, immáron blog formájában is olvashatjátok gondolatait. Addig is, kövessétek őt figyelemmel Facebook oldalán!

Az örök romantikus

Kaptafa legszebb alkotásai a romantika jegyében születnek, ahogyan ez a Franciaországból érkezett asztalka is. Az eredetileg komor barna bútor lábai a Paris Grey és a French Linen festék mixéből született színt kapták, míg a teteje Old Ochre árnyalatban nyerte el végső kinézetét. A finom stencilmintákhoz is üde színek kerültek kiválasztásra, mint például a Duck Egg Blue, Scandinavian Pink, Honfleur és Lem Lem. Kaptafa romantikus világától már csak egy kattintás választ el Titeket!

A vidámság itt kezdődik!

Kisvacak Kreatív Műhely az élénk színek szerelmese. Egy igazi életvidám alkotó, akinek minden munkájában megjelenik a bútorfestés iránti szenvedély. Az idei évben Annie Sloan krétafesték palettája egy új színnel bővült, a vibráló Capri Pinkkel, amely Tünde kedvenc bútorának is alapját képezi. Védjegyévé vált az éjjeliszekrények új köntösbe bújtatása, amelyek mindig egyedi megjelenést kapnak. Kíváncsiak vagytok rájuk? Akkor kattintsatok át az oldalára!

Új taggal bővült a csapat! 

Az egészen biztos, hogy az idei évben nem szűkölködtünk izgalmas hírekből. Az egyik legcsodálatosabb bejelentésünk az volt, amikor a Ligeti Home-ot köszönthettük forgalmazóink között. Ennek a hírnek sokan örültetek, hiszen így végre Budapesten is elérhetővé váltak számotokra az Annie Sloan termékek, amelyeket élesben is láthattok, hiszen a bolt minden bútora Annie festékeivel lettek újragondolva. Nézzetek körbe náluk ide kattintva! 

 

Elképesztően szerencsések vagyunk, hogy ilyen alkotókat tudhat maga mögött az Annie Sloan márka. Büszkék vagyunk mindegyik forgalmazónkra és hálásan köszönjük nekik az idei évet, ahogyan Nektek is!

Jövőre találkozunk!

Legyen csodaszép Karácsonyotok és Sikerekben Gazdag Új Évetek!