A megfelelő festék kiválasztása, sokszor okoz fejtörést, ezért érdemes olyan szakemberhez fordulni, akiben megbízol. Annie Sloan több mint 30 éves festékgyártási tapasztalattal és 7 éves képzőművészeti végzettséggel rendelkezik, így egyedülállóan képes olyan falfestéket készíteni, amely minden igénynek eleget tesz.

Nagyon kevesen használunk falfestékeket olyan rendszerességgel, hogy tudjuk, a festék, amit választottunk, egyáltalán jónak minősül-e. Néha még a drága festékek is foltokat eredményeznek. Az is előfordul, hogy ami a dobozban van, nem egyezik meg az elvárásainkkal, és ilyenkor hajlamosak vagyunk magunkat hibáztatni, mintsem azon tűnődni, hogy az árcédula volt megtévesztő.

Annie falfestéke egyszerű, egyértelmű és lenyűgöző.

Ahelyett, hogy választanod kellene

  • a végeredmény felületi minősége,
  • a színmélység,
  • és a tartósság között,

tedd a voksodat olyan festékre, amelyik mindhármat tartalmazza, akárcsak Annie-é:

Annie falfestéke kivételes fedőképességgel rendelkezik, valamint az általa nyújtott fényűző, puha és bársonyos bevonat gyönyörű megjelenést kölcsönöz otthonodnak!

A tökéletes színmélység prémium minőségű, szakszerűen kiegyensúlyozott pigmentekkel érhető el, különféle megvilágításban tesztelve és szigorú szabványok szerint keverve.

A tartósság pedig annak a mutatója, hogy a felület évekig kitart-e, bármely háztartásban letörölhető, súrolható-e és praktikus!

Amiért szeretni fogod az Annie Sloan falfestéket:

  • könnyedén használható
  • csupán egy vagy két rétegben is kiváló fedést biztosít
  • nem igényel speciálisabb alapozást, mint egy bármilyen falfesték
  • csak prémium kivitelben kapható, minden falra alkalmas (nincs több kínlódás a különböző lehetőségek miatt!)
  • a kapszulakollekció 32 árnyalata úgy lett kifejlesztve, hogy kiállják az idő próbáját – ahogy a díjnyertes belső terekben világszerte megtalálható

A falfestés során az egyik legnagyobb feladat: a szín meghatározása. Amennyire nehéz eldönteni, hogy milyen árnyalatot válassz otthonod kicsinosítására, annyira szórakoztató is.

Annie Sloan célja, hogy újra beleszeress az otthonodba!

Olyan tereket hozz létre, amelyeket sose szeretnél majd elhagyni. Annie festékeivel a falak örömet sugároznak, amelyre minden hozzád látogató barát és családtag fel fogja kapni a fejét.

Büszkén mondhatjuk el, hogy az Annie Sloan egy olyan cég, amelyben megbízhatsz, ahogyan azt lelkes rajongótáborunk és magasan képzett kereskedői hálózatunk is bizonyítja. Annie színszakértőként és oktatóként lett közismert, hírneve pedig minden egyes dobozba zárt festék minőségétől függ. Használd ki Annie tehetségét és megbízhatóságát minden alkalommal, amikor felnyitsz egy falfestékdobozt, ahelyett, hogy kockáztatnád a kevésbé mesés befejezést!

A színekről bővebb információt az Annie Sloan falfesték aloldalon találsz!

Ha kérdésed van, forgalmazóink szeretettel állnak rendelkezésedre személyesen és online is.

Keresd a hozzád legközelebb esőt bizalommal!