Az ország különböző pontjairól gyűlt össze az összes magyar Annie Sloan stockist, ami elképesztő élmény volt! Rég volt már ilyen lehetőség, hiszen a járványhelyzet minduntalan meghiúsította a terveinket. Az online térben sokszor látjuk egymást, de a személyes találkozó élményét, semmi sem tudja felülmúlni. 

Az esemény helyszínéül a Holker műtermet választottuk, ahol egy kis időre félretettük a mindennapi pörgést, és csak egymásra fókuszáltunk. Az Annie Sloan márka egyik nagy erőssége, hogy közösségként és nem versenytársként tekintünk egymásra.

A személyesség erejében hiszünk.

Úgy érezzük, hogy az Annie Sloan több, mint egy márka. Az Annie Sloan egy kapocs, amely összeköt minket csapat szinten és természetesen veletek, hobbibútorfestőkkel is. Minden alkalommal arra törekszünk, hogy többet adjunk. Egy élményt, amely szeretettel tölti meg a szíveteket, és amely kreativitásra és alkotásra buzdít Titeket.

A bútorfestés amellett, hogy egy hobbi tevékenység, sokunknak az egyik “szakmája” is. Bár többen másféle tevékenységgel is kiegészítjük ezt, az alkotás iránti szenvedély, ami összeköt minket. A szabad alkotás, amit az Annie Sloan krétafestékek maximálisan támogatnak és megadják a folyamatos fejlődés lehetőségét. A fejlődés motorja pedig a tudás megosztása, melynek pedig a jó közösség az alapja.

Ezen a napon pedig azon dolgoztunk, hogy csapat szinten fedezzük fel a márkában rejlő értékeket, amelyeket mindenki magára tud formálni. Erdős-Tagányi Barbara coach volt a segítségünkre, aki izgalmas feladatokat hozott nekünk, amelyek elgondolkodtattak bennünket, beszélgetéseket indítottak el és a márka jövőjének megtervezésében játszottak fontos szerepet.

Kihasználtuk, hogy sok idő után újra együtt a csapat, úgyhogy a beszélgetést követően, jöhetett a közös fotózkodás. Egyéni és csoportképek is készültek Slezák Zsuzsa jóvoltából, amelyeket már izgatottan várunk, hogy megosszunk veletek. De még mielőtt kamera elé álltunk volna, egy kis kényeztetést is kaptunk Erdélyi Kittytől és Dóczi Nikolettől, akik gyönyörű sminkeket készítettek nekünk.

Az este kellemes vacsorával ért véget, amely tökéletes lezárása volt ennek a fantasztikus napnak.

 

Jó volt kiszakadni a mindennapokból és együtt tölteni egy napot. Mindannyiunknak erőt adott, hogy láttuk és éreztük egymást. Az egészen biztos, hogy az Annie Sloan márkának csodás forgalmazói vannak, akikre elképesztően büszkék vagyunk. Ha szeretnétek belevágni a bútorfestésbe, forduljatok a hozzátok legközelebb eső stockisthoz bizalommal, mert az ő szenvedélyük garantáltan rátok is átragad! 😉