Az elmúlt hónap nálunk minden a S/alon-ról szólt: terveztünk, festettünk és ötleteltünk, hogyan is lehetne az Artnes Interior Design-nal közösen megálmodott standunk még érdekesebb és látványosabb számotokra. A tervek szeptember 24-én teljes valójukban életre keltek és azt kell, hogy mondjuk: a valóság felülmúlta a képzeleteinket.

Rengetegen jártatok csodájára a standunknak, amelyért nagyon hálásak vagyunk, hiszen szívvel-lélekkel készítettük minden egyes részletét!

A különleges dekorfal

Amikor a standunkat megterveztük, szerettünk volna a bútoroknak és Sloan Ági egyedi lámpáinak egy igazán egyedi hátteret adni, amely kiemeli az ott található kiegészítőket. Nagy megtiszteltetésünkre, Fodor Orsi, a tehetséges falfestő művész, elvállalta a feladatot. Egy betonhatású falat tervezett meg, amelyet Annie Sloan Chalk Paint színeivel készített el egy különleges technika segítségével. Az egymásra rétegezett festékek szürkeségét egy csipetnyi türkizes árnyalattal fűszerezte meg Orsi, amitől igazán “WOW” hatást ért el.

 

Az Asztalom Műhelye ismét csodásat alkotott!

Ahogy már sokszor említettük, idén a S/alon Budapest Kiállításon szerettük volna egy olyan tehetséges festőművész stockistunk festett bútorát megmutatni a nagyközönségnek, akinek alkotásaiban a merész színek dominálnak. Az Asztalom Műhelye csodásat alkotott. A komód kékes és zöldes színeket kapott, mint például a Provence vagy a Florence szín. Elképesztően büszkék vagyunk Erikára az inspiráló alkotásért, amelyet kifejezetten a kiállításra készített.

 

Meseszép fények

A finom festett textúrákat Sloan Ági egyedi olasz design lámpái világították be és természetesen a teljes stand ötlete, kialakítása, berendezése is az övé volt, hiszen lakberendezőként ezt is maximális profizmussal csinálja. Az Artnes Interior Design megálmodójával egyszerűen imádtunk együtt dolgozni, hiszen Ági nagyszerűen vette a kihívásokat. Izgalmas elképzeléseivel és nem mindennapi lámpáival lett igazán szemet gyönyörködtető a standunk.

 

 

Olyan élményekkel gazdagodtunk ebben a három napban, amelyek megmutatták, milyen jó is, amikor egy csapatként alkotunk. Az élet különböző területein éljük meg a kreativitásunkat, most mégis egy emberként hoztunk létre valamit, amiből az emberek inspirálódni tudtak. 

További ötletekért látogass el Facebook, vagy Instagram oldalunkra!

 

Kíváncsi vagy, mi zajlott a kulisszák mögött? Kattints ide!