Ha építkezel, design-függő vagy, szomjazod a kifinomult tervezést és a különleges megoldásokat, illetve hiszel a magas minőség és az egyéniség erejében, akkor Neked is ott a helyed a S/alon Budapest Kiállításon, amely szeptember 24-25-26-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában! Mi biztosan ott leszünk, méghozzá egy nagyon tehetséges alkotó társaságában! Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább!

 

Egy csodás tehetséggel karöltve!

 

Az Artnes Interior&Design megálmodójával, Sloan Ágival építjük közösen a standunkat, akinek a nevét többször is újraolvastuk, amikor először megismerkedtünk vele. Ezzel a vezetéknévvel már előre borítékolva volt, hogy bizony lesz még közünk egymáshoz, de azt azért el kell árulnunk: ez csak egy jópofa és egyben véletlen egybeesés.

Ági eredetileg közgazdászként végzett és 10 évig egy multinál dolgozott középvezetőként, amikor egyszer úgy döntött, hogy a saját álmai után megy.

“Én az az ember vagyok, aki soha nem adja fel, és követem az álmaim, mégha a környezetem vagy a józan ész mást is mondd. Amit a fejembe veszek, azt megvalósítom. Szeretem a kihívásokat, a nem hagyományos, meghökkentő, különleges megoldásokat, az egyediséget. Azok közé az emberek közé tartozom, akik a munkájukra mint hivatásra tekintenek, és azzal foglalkozom amit igazán szeretek. Nekem a munkám a hobbim, így valójában soha többé nem kell az életemben dolgoznom. :)”

 

“Az alkotás mindig is az életem része volt.”

Ági gyönyörű, egyedi lámpákat készít. Alkotásainak középpontjában a környezettudatosság áll, mert fontosnak tartja, hogy új értelmet adjon egy-egy kidobásra szánt anyagnak, vagy tárgynak.

“A világítás és a lámpák különösen a szívem csücske a lakberendezésben, mivel ahogy egy fantasztikusan jól megkomponált teret a hanyag világítás tönkretehet, egy gondosan kiválasztott, szép lámpa megkoronázhat.Mind a lakberendezésben, mind a terméktervezésben törekszem a színek használatára, és az egyedi megoldásokra, kimozdítani az embereket a megszokottból valami igazán különlegeset alkotva.”

Izgalmas előkészületek!

 

Gőzerővel készülünk a kiállításra. A múlt héten bele is vágtunk a tervezésbe, ami szuper hangulatban telt. A Nemiskacat Látványműhelybe, Enikőhöz jött el Ági és Orsi, hogy együtt ötleteljenek. A standot Ági csodaszép lámpái fogják megvilágítani, aminek hátterében egy struktúrált festésű dekorfal fog húzódni Fodor Orsinak hála. A fal teljes egészében Annie Sloan színekben fog pompázni, csakúgy, ahogy a bútorok is. Szeretnénk, ha idén egyik tehetséges festőművész stockistunk festett bútora emelné a standunk fényét, így a nagyközönség élőben, mesés enteriőrben elhelyezve tekintheti meg Az Asztalom műhely alkotásait, amelyek a kiállítás ideje alatt természetesen megvásárolhatóak.

 

Mi már alig várjuk, hogy találkozzunk! Ugye, ott leszel? Addig is kövesd figyelemmel instagram vagy facebook oldalunkat, ahol folyamatosan tudósítunk a legfrissebb hírekről!