Egy kis időutazásra invitáltuk a bútorfestés szerelmeseit az apró, Balaton-felvidéki kis faluba, Kapolcsra július végén. A Művészetek Völgye egy igazi kulturális kavalkád, ahol 10 napra kiszakadhattunk a hétköznapokból. Drága forgalmazóink mini workshopokkal és szuper programokkal várták a kreatívkodni vágyókat az Annie Sloan standnál. Ebből a néhány napból hoztuk el a számunkra legkedvesebb emlékeket egy csokorba gyűjtve. 

Izgalmas előkészületek

A korábbi évekhez képest pár dolog másként alakult mint korábban. Nem a megszokott helyünkön voltunk az Artkertben állandó Kapolcs-társainkkal Szegedi Katalin és Horváth Mónika (Manka) illusztrátorral, hanem egy számunkra teljesen új helyen. Ezért elképesztően izgatottak voltunk, hiszen ugyanazt a hangulatot szerettük volna megidézni, mint az előző alkalmakkal, úgyhogy már több nappal az indulás előtt elkezdtük felépíteni a standot. Helyére kerültek az asztalok, a festett bútorok, a kiegészítők, Annie Chalk Paint festékei és estére már a fények játéka lengte be a kuckónkat.

Nemiskacat Enikő a háttérből segítette a történéseket. Izgalmas élőkkel jelentkezett Facebook-on, ahol első kézből láthattatok bele, hogyan és mivel is készülnek csodás forgalmazóink az adott napokon.

Elsőként Kaptafáék vették birtokba a standot, akik megadták a kezdő löketet az induláshoz. Bájos romantikával töltötték meg a teret és igazán szuper hangulattal. Az ecsetek hamar előkerültek és nagy örömünkre, velünk együtt festettetek.

Aztán legújabb forgalmazónk is belekóstolt egy napra a számunkra már jól ismert kapolcsi életérzésbe. A Ligeti Home csapata is élményekkel teli pillanatokkal gazdagodott, ami Nektek köszönhető.

Csodás stockistjaink közül Kisvacak Kreatív Műhely érkezett harmadikként, aki magával hozta egyedi bútorait is. Sőt! Textiltáskákkal, gyönyörű fatáblákkal és még sok-sok csecsebecsével készült, amelyeket pillanatok alatt kidíszítettetek a krétafestékekkel. Jó volt látni, hogy milyen csodákat alkottok.

A Művészetek Völgye rendezvénysorozat Asztalosfabrikékkal zárult, akiknél édes kis faházikókat tudtatok festeni, valamint azt is kipróbálhattátok, milyen, amikor Annie festékei textilre kerülnek.

Az idei Művészetek Völgye is fantasztikusra sikeredett. Nagyon vártuk, hiszen sok idő után végre újra láthattunk Titeket, veletek festhettünk és ami legfontosabb újra csak megmutattátok, mennyivel többet jelent a bútorfestés. Egy igazi terápia mindannyiunk számára, amely, ha kell megnyugtat, ha kell kreativitásra ösztönöz és boldogságot csempész a mindennapjainkba. Köszönjük, hogy velünk tartottatok!