Képzelj el egy olyan kávézót, ahol az isteni kávék és vegán sütemények mellett az Annie Sloan kréta- és falfestékeket is beszerezheted. Mit szólsz, ha azt mondjuk, hogy mindezt már Budapest belvárosában, a pezsgő Újlipótváros szívében teheted meg? Nagy szeretettel köszöntjük az Annie Sloan forgalmazók csapatában a Ligeti Home&Café-t!

 

A Ligeti Home & Café május 27-én nyitotta meg ajtaját nemcsak az Annie Sloan márka elkötelezett hívei előtt, hanem minden olyan hobbi és profi bútorfelújító előtt is, akik még csak ismerkednek Annie Sloan színes világával. 

 

A Ligeti Home & Café egy hatalmas tér, ahol egy finom, gőzölgő kávé felett 45 krétafestékből és 16 falfestékből válogathatsz. Na és persze mindezek mellett ecsetek, waxok, lakkok, stencilek is várnak: igazából minden, amire szükség lehet egy lakás- vagy bútorfelújításkor. 

 

„2017-ben a környezettudatosság iránti személyes elhivatottságból, valamint Bea Johnson történetéből ihletődve úgy döntöttem, hogy csomagolásmentes boltot nyitok a lakóhelyemen, Piliscsabán. Igényes, mégis környezettudatos berendezésre vágytam, így régi bútorok lefestése mellett döntöttem. Ekkor látogattam el először a Nemiskacat Látványműhelybe, ahol megismerkedtem Enikővel, és az ő ajánlására próbáltam ki az Annie Sloan festéket. Azonnal beleszerettem! Egyszerű volt a használata, és teljesen kezdőként is látványos eredményt értem el vele, ráadásul az a fontos szempontom is teljesült, hogy maga a festék és a csomagolása is környezetbarát. A kezdeti sikerek után pedig szinte megállíthatatlanná váltam. A Ligeti Home&Café-ban az évek alatt gyűjtött tudásomat, az alkotás élményét és a fenntartható lakberendezés szemléletét szeretném megosztani. Bízom benne, hogy számtalan inspirációra bukkantok majd nálunk, és örömmel vetitek majd bele magatokat otthonotok környezetbarát kialakításába, felújításába!“– mondta el Sipos Melinda, a Ligeti Boltok, valamint a Ligeti Home & Café tulajdonosa. 

 

Egy olyan innovatív, kávézóval egybekötött fenntartható lakberendezés- és festéküzlet volt a cél, mely egyben bemutató terem is, hiszen a berendezésen rögtön látható az Annie Sloan termékektől várható eredmény. A „Fenntarthatóság a magad útján” mottó azt sugallja, hogy a környezettudatos életmód kialakításában mindenkinek a saját egyedi útját kell kitaposnia, de bárhol is tart benne, üzletünkben segítségre és inspirációra lel! A Ligeti Home & Café ugyanis a kreativitás és a szabad alkotás örömében hisz: ide nemcsak profik, hanem kezdő vagy újrakezdők is betérhetnek egy kis beszélgetésre, ötletelésre, inspirációszerzésre.

 

„Mi tudjuk, hogy sokszor csak egy jó ötleten és pár ecsetvonáson múlik a különbség egy régi és felújított bútor között. Mi segítünk megmenteni és újjá varázsolni a megkopott vagy megunt bútorokat, ezáltal valósítva meg a fenntarthatóság filozófiáját.“

 

…és a workshopok sem maradhatnak el! Július 1-jén délután kettő órakor a Ligeti Home & Café-ban Annie Sloan alaptechnikák workshopra látogathatsz el.

Cím: Budapest, Katona József u. 9-11, 1137 (Közvetlenül a pesti Ligeti Bolt mellett.) 

Ha a Ligeti Boltban jártok, osszátok meg velünk is az élményt és jelöljetek meg minket Instagramon, vagy Facebookon!