Ahogy a korlátozások nőttek, forgalmazóink úgy merészkedtek egyre távolabb a komfortzónájukból. A kialakult helyzet minket is arra sarkallt, hogy kezdjünk el nagyban, máshogy gondolkodni. Egy évvel ezelőtt biztosan nem gondoltuk volna, hogy a bútorfestés online is működhet, de erre nagy örömünkre nektek köszönhetően, rácáfoltunk! 

 

A Nagy e-Festéssel kezdődött minden!

Annie Sloan szívügyének tekintette és tekinti a mai napig, hogy a márka forgalmazóinak segítséget adjon. Az első karantén ideje alatt álmodta meg a Nagy e-Festést, amelynek keretén belül  az Annie Sloan forgalmazók szerte a világon ugyanazt az online workshopot tartották, a #TámogasdaHelyit kampány részeként. Elképesztően izgatottak voltunk, hiszen tudtuk, hogy külföldön az online workshopok iránt hatalmas az érdeklődés, de magyar viszonylatban, rengeteg kérdőjel volt bennünk a témával kapcsolatban.

Végül belevágtunk és forgalmazóinkat segítve, a legjobb tudásunk szerint készítettük fel őket az online szereplésre, amely sokaknál az első alkalom volt. Büszkeséggel töltött el bennünket, hogy milyen gyorsan alkalmazkodtak a karantén helyzethez. Ugyanazzal a lelkesedéssel tartották meg online óráikat, ahogyan azt személyesen tették volna. Mi sem gondoltuk volna, hogy ezek az online találkozások ennyi örömet hoznak az életünkbe, de látva az érdeklődéseteket és azt, ahogyan a szemünk láttára töltődtök fel, nekünk is rengeteg erőt adott. Arról nem is beszélve, mennyi gyönyörű alkotás született.

Fotó: http://anapfenyillata.hu

 

A komfortzónán túl!

A Nagy e-Festés népszerűségén felbuzdulva, forgalmazóink egyre nyitottabban kezdték el használni social felületeiket.

Nemiskacat egyszerre szórakoztat és edukál minket. Szuper videói mellett, rengeteg hasznos tartalommal tölti meg Facebook oldalát, amelyek egy-egy kérdéskört járnak körbe, hogy minden bútorfestéssel kapcsolatos kérdésre választ kapjunk.

Az Asztalom virtuális műhellyé avanzsálódott és olyan szintű betekintést engednek a bútorfestés szerelmeseinek, amelyre eddig nem volt példa. Több órás élő bejelentkezés keretén belül, végig követhetjük ahogyan egy régi bútor, új életre ébred a szemünk láttára.

Kisvacak Kreatív Műhely csodás átalakításokat valósít meg, amelyeket gyönyörű fotók formájában oszt meg veletek. Legutóbbi munkáiban feltűnik a merészség és rengeteg izgalmas technika, amelyekből mindannyian inspirálódhatunk.

 

 

Bútorfaló is kilépett a komfortzónájából, hiszen a fehér Chalk Paint festékek helyett, az erőteljesebb színek felé is elkezdett nyitni. Milyen jól tette! Ez az Amsterdam Green árnyalat, egyszerűen mesésen áll ennek a kisbútornak.

Kaptafáék sem tétlenkedtek, gyönyörű új weboldallal rukkoltak elő!

Asztalosfabrikék tovább gondolták az online workshopokat és a Nagy e-Festés példájára, saját egyedi tematikájú workshopokat álmodtak meg a virtuális térbe. Sőt! Vendégházuk szépítgetésébe is belefogtak, ahova egyszer érdemes ellátogatnátok, ha elbújnátok a világ zaja elől.

Francia Kék pedig egy helyi magazinműsorban adott interjút, amelyben a Chalk Paint festékekről és a műhelyről mesélt.

Milyen szerencsések vagyunk, hogy itt van egy ilyen szuper eszköz a kezünkben, amivel bárhova elérhetünk, így nem kell lemondani a közösen töltött időről. Az online térről nem feltétlen csak a pozitív dolgok jutnak eszünkbe, azonban a döntés mindig a mi kezünkben, hogyan használjuk. Minket boldogsággal tölt el, hogy nem maradunk le inspiráló alkotásaitokról, úgyhogy minden bizonnyal kimondhatjuk: jól döntöttünk, amikor megtettük az első lépést a komfortzónánkon túl. 🙂