Mai bejegyzésünkben egy jól ismert Annie Sloan bútorfestő csodás munkáit hoztuk el, aki színes alkotásaival inspirálja a bútorfestés szerelmeseit. Merülj el velünk az izgalmas színkavalkádban, amely egy pillanat alatt boldogsággal tölti meg a szívedet! 

A Restored4u megálmodója, Horváth Ildikó nemcsak minket bűvöl el nap mint nap szemet gyönyörködtető festéseivel. Van szerencsénk azzal büszkélkedni, hogy az Otthon magazin márciusi számának hasábjain is ő tűnik fel, ahol egy interjú keretén belül mesél, többek között a kezdetekről.

Míg az izgalmas érdekességekről olvasunk, a szemünk akarva-akaratlanul is elvándorol Ildikó alkotásaira, amelyek mindegyike visszatükrözi azt az életszeretet, amelyet Ildikó hordoz magában. 

 

A Kanadában élő, magyar származású, tehetséges bútorfestő rendszeresen tűnik fel Annie oldalán egy-egy élő bejelentkezés alkalmával. Néhány évvel ezelőtt Annie Sloan személyesen választotta ki Ildikót a Painter’s in Residence posztra, amelyről akkor, mi is cikkeztünk.

A Restored4u tulajdonosa egy exkluzív interjú keretén belül mesélte el nekünk, mennyire izgatott volt, amikor megtudta a nagy hírt.

Akkoriban szinte minden alkotásában feltűnt a kék árnyalat, de hogy azóta, milyen bútorokat varázsolt újjá, azt lejjebb láthatod.

 

Horváth Ildikó munkáira mindig is jellemző volt a színek bátor használata, amely jó példa lehet mindannyiunk számára.

Alkotásai olyan energiát hívnak életre bennünk, amelytől azonnal jobb kedvünk lesz. Legyen szó harsány, élénk, vagy éppen vibráló színről, Ildikó olyan magabiztossággal fest velük, hogy az eredmény szinte minden alkalommal, majdhogynem megszólal.

A bohó stílus jegyeit erőteljesen magán viseli a legtöbb darabja, amelyekre mégis, amikor ránézünk: a különböző árnyalatok tökéletes harmóniáját látjuk.

 

 

Izgatottak vagyunk, hiszen megtudtuk, hogy Ildikóék hamarosan költöznek, így az új otthon megannyi lehetőséget és még annál is több meseszép alkotást tartogat számunkra.

Biztosak vagyunk benne, hogy az elkövetkezendő időszakban is jó párszor leesik majd az állunk, amikor a Restored4u oldalára kattintunk.

Addig is kövesd figyelemmel Facebook és Instagram oldalunkat, ahol megannyi inspiráló hazai és külföldi alkotással várunk Téged!