Már alig vártuk, hogy megosszuk veletek ezt a csodás hírt: Annie Sloan egy új színnel rukkolt elő, amely a Capri Pink nevet viseli! 
Egy igazán energikus, élénk árnyalat, amely határtalan magabiztossággal és boldogsággal ruházza fel használóját. Ezért éltette különösen ezt a színt Elsa Schiaparelli divattervező is, csakúgy mint szürrealista társai, Jean Cocteau és a híres Dali. 

Mindent a Capri Pink Chalk Paint festékről!

  • Nevét az előkelő olasz üdülőhelyről, Capri-szigetéről kapta, utalva arra, hogy bárhol is használjátok ezt a színt, ragyogó és magabiztos hatást érhettek el vele.
  • Párosítsátok nagyon élénk színekkel, így a világ népművészeteiben, úgymint a mexikói textilekben, a pakisztáni kamionfestő művészetben, vagy a hagyományos roma lakókocsi karavánok belső tereiben megtalálható élénk rózsaszínt kapjátok.
  • Az egyszerűbb, minimalista megjelenéshez adjatok mellé meleg barnákat, ezzel fényűző megjelenést fogtok kelteni!

 

Vissza az időbe!

Annie Sloan új Capri Pink színe, egészen a szürrealista divat nagyasszonyához nyúlik vissza. Elsa Schiaparelli kreatív divatötletein túl, saját színt álmodott meg: a sokkoló pinket, amely túlzó élénkségével pillanatok alatt a védjegyévé vált.

A mai szabad felfogásban, el sem tudjuk képzelni, milyen merészséggel járt ennek a színnek a viselete. Csak a legdivatosabb, legmagabiztosabb hölgyek engedték meg maguknak a vibráló árnyalatot, amely sokszor váltott ki másokból megdöbbenést.

Mennyit változott azóta a világ! Ma már inkább a “wow” élményt hívja életre a különleges árnyalat, mint sem a meghökkenést.

Kipróbáltuk!

Kisvacak Kreatív Műhelyében született meg az első hazai alkotás Capri Pink árnyalatban. A végeredmény elképesztő lett! Az új szín adta az éjjeli szekrényke alapját, amelyre csodás kézzel festett minták kerültek.

Ezért biztosan Ti is oda lesztek!

(Figyelem: a képek mesterséges fénynél készültek, ezért térnek el az eredeti színtől! Kukkantsatok be kedvenc Annie Sloan boltotokba, a Capri Pink eredeti színének ragyogásáért!)

Izgatottan várjuk a Ti alkotásaitokat is akár Facebookon, akár Instagramon, hogy következőleg már az általatok készített munkákból készíthessünk inspiráló bejegyzéseket. A hazai forgalmazóknál már elérhető a Capri Pink Chalk Paint, úgyhogy, ha az elsők között szeretnétek beszerezni, keressétek őket bizalommal személyesen, vagy online.