Kettőt pislogtunk is már el is szaladt az év. Különös volt az elmúlt időszak, hiszen egy teljesen új élethelyzettel kellett szembe néznünk, amely őszintén szólva, egy picit mindannyiunk mindennapját megnehezítette. Mindezek ellenére, mi szerettük ezt az évet! Hogy miért?

 

Elindult az első bútorfestő pályázatunk, az “Így festek én!”, amelyre több százan jelentkeztetek. Óriási élmény volt látni az alkotásaitokat: a sok egyedi ecsetvonást, Annie festékeinek különböző felhasználását és az elképesztő technikákat.

Szó szerint levettetek minket  a lábunkról!

 

 

A blogunk egy friss lendületet kapott és olyan vendég bloggerek írásaival gazdagodott, akik az élet más-más területein képviselnek értékeket. Megmutatták, hogyan építették be a mindennapjaikba a bútorfestést, meséltek az alkotás iránti szenvedélyükről és szuper tippeket, DIY ötleteket adtak, valamint rengeteg inspirációval készültek hétről-hétre!

Fedezzétek fel őket ide kattintva! 

 

Annie Sloan révén megszületett a #TámogasdaHelyit projekt, amelynek keretén belül felhívta a figyelmet a helyi vállalkozások, többek között a helyi forgalmazók támogatására. Mindig is különlegesnek éreztük az Annie Sloan Hungary közösségét, amelyet nagyszerű stockistjaink és a bútorfestés szerelmesei, azaz Ti alkottok.

Büszkék vagyunk rá, hogy nem csak egy márka vagyunk, hanem egy életérzés, amely egy pozitív pillanatban, egy kreatív gondolatban, vagy éppen abban a bizonyos első ecsetvonásban teljesedik ki. 

 

 

Vágyunk rá, hogy veletek együtt alkossunk! Ezért is voltunk boldogok, amikor Annie Sloan megálmodta a Nagy e-Festést. Ezzel egy olyan csodás lehetőséget kaptunk, amelynek hála, nem kell lemondanunk a workshop élményről, a kialakult helyzet ellenére sem.

Február 1-7. között találkozunk és veletek alkotunk! Annyira izgalmas!

Ide kattintva még többet meg tudhattok az eseményről! 

 

Köszönjük, hogy velünk voltatok ebben az évben is! Sokat jelentett számunkra, hogy ezeket a borongós napokat kiszínezitek a gyönyörű munkáitokkal! Izgatottan várjuk a jövő évet! 

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk Nektek!