Stockistjaink műhelyei és kisboltjai már teljes karácsonyi pompában tündökölnek. Annie Sloan festékei mellett, csodálatos karácsonyi dekorációkra lelhettek. Sőt! Egyedi ajánlatokkal is készülnek számodra!

 

ADVENTI KEDVEZMÉNYEK NEMISKACATNÁL

Enikőék a Karácsonyra való hangolódást teszik különlegessé, hiszen minden hétvégén 20%-os Adventi Kedvezménnyel várnak Téged a webshopban. (Vigyázzatok, mert a bolt bezárt, tehát online tudtok csak náluk vásárolni!)

Izgalmas ajánlatokkal készülnek, így érdemes résen lenni, hiszen az aktuális akciók minden vasárnap reggel 10:00-től élnek, másnap 20:00-ig. Már mutatjuk is, melyik hétvégén, mire érdemes lecsapni:

December 6-7. – Annie Sloan wax ecset (kicsi)
December 13-14. IOD transzfer fólia – Woodland Christmas, IOD dekor pecsét – Holly Jolly, IOD dekor pecsét – Evergreen
December 20-21. Annie Sloan közepes körecset

KARÁCSONYI VÁSÁR ASZTALOSFABRIKNÁL

Vikiék sok-sok egyedi ajánlattal készülnek, amelyekről Facebook odalukon adnak hírt minden alkalommal. Most éppen egy 20%-os karácsonyi vásár akció fut náluk december 6-ig, amelyről itt találsz bővebb információt. Ne maradj le a további meglepetésekről, kövesd őket figyelemmel Facebook-on!

ALKOTÓCSOMAGOK FRANCIA KÉKNÉL

Igazán ötletes box-okat állított össze Vivien számodra, amelyek lehetővé teszik, hogy egy picit kikapcsolódj és az alkotásra fókuszálj. Négy különböző alkotócsomag teszi lehetővé, hogy megéld a készülődés pillanatait.  Akár saját részre, akár ajándéknak is tökéletes meglepetés, hiszen mindig van egyfajta bájos varázsa a kézzel készített alkotásoknak.

Neked, melyik tetszik a leginkább?

KEZDŐ FESTŐ SZETTEK KISVACAKNÁL

A bútorfestésbe egy pillanat alatt bele lehet szerelmesedni. Az első lépés mindig meghatározó, így érdemes először kisebb dolgok átalakításán gondolkodni, mint például egy ládikó újraszínezése, vagy néhány apró mécsestartó kidekorálása.

Tündi pontosan ilyen szetteket állított össze, amelyek révén megismerkedhetsz a különböző textúrák találkozásával és Annie Chalk Paint festékeivel. Engedd szabadjára fantáziádat és alkoss! A kezdő szettekért kattints ide!

 

AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT

Ha pedig inkább egy élményt ajándékoznál, akkor ne feledd: február 1-7. között indul a Nagy e-Festés, amelynek során csodás forgalmazóink, online workshop keretén belül “költöznek be” az otthonodba. Legyen szó egy otthoni családi programról, a Te kikapcsolódásodról, vagy éppen egy szeretted megajándékozásáról, a Nagy e-Festés szuper választás minden esetben!

Váltsd meg online jegyedet még ma kedvenc hazai Annie Sloan forgalmazódnál és tedd különlegessé a bekuckózós pillanatokat. További részletekért kattints ide!