Húha, el sem tudod képzelni, mennyire izgatottak vagyunk Annie Sloan új projektje miatt!

Annie már a vírushelyzet kezdete óta azon dolgozik, hogy segítse a forgalmazóit világszerte. Megindító látni a márkán túl, az emberi oldalát, amelyből mindannyiunknak jut egy kicsi. A #TámogasdaHelyit mozgalom révén először arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy mindenki a helyi vállalkozásokat támogassa, akár egy vásárlással, vagy egy kedves ajánlással. Elsőre nem is gondolnánk, hogy ennek milyen nagy kulcsfontosságú szerepe van.

Ezt az összetartásra buzdító kezdeményezést most egy izgalmas projekttel tette még egyedibbé. Megszületett a Nagy e-festés ötlete, amelynek keretén belül 2021. február első hetében, most először, az Annie Sloan forgalmazók szerte a világon ugyanazt az online workshopot tartják, a #TámogasdaHelyit kampány részeként. 

Hála a mai technológiának, ha nem is élőben, de a virtuális térben egyszerre lehetünk jelen, hogy közösen alkossunk és ez elképesztő! 

De, hogy pontosan mit is kell tenned, hogy Te is a részese legyél a Nagy e-Festésnek? 

  1. Megkeresni a hozzád legközelebb eső forgalmazót!
  2. Kiválasztani az általa biztosított időpontok közül egyet, amikor ráérsz, és csatlakozni tudsz az online workshophoz!
  3. A forgalmazók listáját és az általuk biztosított időpontokat itt találod.
  4. Az egyes stockistoknál találsz egy linket, amely közvetlenül az online jegyhez vezet. Ez a jegy nemcsak a workshopot foglalja magában, hanem a  workshop-szettet is, amelyet maga Annie Sloan tervezett direkt erre az alkalomra.

 

Mit rejt a workshop-szett?

  • 3 x 120ml Chalk Paint® festéket Aubusson Blue, Scandinavian Pink és Chichago Grey színekben
  •  1 x 120ml világos Chalk Paint® waxot (lágy bútorviasz a fixáláshoz)
  • 1 x Annie Sloan kicsi lapos ecsetet
  • 1 x méretre készített, limitált kiadású stencil sablont, amelyet erre a workshopra gyártottunk
  • és egy fa tálcát, amely Annie év eleji indiai útjáról származik.

… de az, hogy hogyan használod fel őket, nincs kőbe vésve. Engedd szabadjára a fantáziádat és alkoss szabadon! Mi minden lépésnél segítünk! Nézd csak, hoztunk néhány inspirációt!

Ha már régóta szemezel a krétafestékkel, de még soha nem merted kipróbálni, most itt a lehetőség! Ezt a workshopot kifejezetten kezdőknek ajánljuk!

 

 

Egyszerre vagyunk elképesztően lelkesek, hiszen ez számunkra is nagy újdonság, másrészről pedig izgatottak! Mi mindenünkkel azon leszünk, hogy egy felejthetetlen élményt adjunk Számodra, ahol egy picit együtt lehetünk, hiszen a kreativitásnak még a kialakult helyzet sem szabhat határt. Reméljük, sokatokkal találkozunk! Szeretettel várunk!

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk bátran Facebookon vagy Instagramon!

Ui.: Mi gőzerővel támogatjuk a szívünkhöz oly közel álló forgalmazóinkat, ezért arra buzdítunk, ha Neked is van kedvenced, akivel már találkoztál, vagy csak szimpatikus Számodra az online jelenléte alapján, esetleg inspirál Téged, ne felejtsd: #TámogasdaHelyit!