Veletek vagyunk! ❤️

Annie Sloan egy szívmelengető kezdeményezéssel indította a hónapot, amelyhez világszerte csatlakozott minden Annie Sloan forgalmazó.

A „Support Local with Annie Sloan” kampány célja, hogy megmutassa minden ország a hazai forgalmazókat a kezdő bútorfestőknek és rávilágítson arra, miért olyan fontos a helyi támogatás.

Tisztában vagyunk vele, hogy a karantén óta az emberek életmódja megváltozott. Mindannyian újra gondoltuk a mindennapokat reflektálva a kialakult helyzetre, hogy amikor ennek vége, egy olyan világban éljünk, amiben szeretnénk. A független vállalkozások támogatása kulcsfontosságúvá vált. ‼️ Az emberek megfontoltan akarják a pénzüket költeni – mi ezt szeretnénk megkönnyíteni számukra, számotokra!

Mert, igenis számít, hogy hova kerül támogatás.

A #SupportLocal azt jelenti, hogy a független, kis vállalkozásoktól vásároltok, újra befektetve a közösségbe, ezáltal pedig erősítve a valós vállalkozásokat, akik mögött igazi emberek, igazi családok vannak.

Online vagy személyesen, konkrét vásárlással, vagy csak egy megosztással itt a közösségi térben? Minden apró gesztus értékkel bír, amellyel hozzá segítitek a hazai vállalkozásokat, hogy működni tudjanak.

❤️Annie mögé becsatlakozva, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy csodás hazai forgalmazóinkat segíteni tudjuk. Azokat a számunkra fontos embereket, akik évek óta szívvel-lélekkel alkotnak régiből újat és tanítanak személyesen vagy egy videó formájában, hogy Ti is átéljétek a bútorfestés adta örömöt. ❤️ Most Róluk van szó.

Bízunk benne, hogy sikerül egymást támogatva erősnek maradnunk!

Mi veletek vagyunk:

Asztalosfabrik

Az Asztalom

Nemiskacat

BútorFaló

Francia Kék

Kisvacak Kreatív Műhely

Kaptafa

 

Reméljük drága Olvasók, akik nap mint nap itt vagytok, hogy ráleltek a számotokra legkedvesebb hazai Annie Sloan forgalmazóra! Ha pedig már megvan, arra bátorítunk Titeket, hogy támogassátok őket!

Tegyük számukra kedvessé ezt az írást, írjátok meg kommentben, lent a “Hagyj üzenetet” szekcióban, hogyha már jártatok náluk, milyen élményekkel gazdagodtatok!❤️🙏 Köszönjük, hogy elolvastátok!

#supportlocalwithanniesloan #támogasdahelyit