2020 merőben más év volt mint, amire számítottunk. Ezért Annie Sloan annak érdekében, hogy egy kis boldogságot csempésszen az olykor monoton hétköznapokba, egy új stencil kollekciót álmodott meg, amellyel egy pillanat alatt vidám megjelenést kölcsönözhetsz bútoraidnak. Tarts velünk a következő percekben, hogy első kézből láthasd az izgalmas újdonságokat!

“Az volt a célom, hogy egy olyan stencil kollekciót hozzak létre, amelyet a világ körüli utazásaim inspiráltak. A történelem hagyományos és klasszikus mintái fedezhetőek fel benne, frissítve a kortárs otthonok megjelenéséhez és az aktuális szükségletekhez. Hagyd, hogy magával ragadjanak a minták, amelyek Jaipur színes piacairól, egészen Oxfordshire vidéki mezőire is elkalauzolnak! Ezek az újrafelhasználható és mosható stencilek tökéletesen kiegészítik az otthoni festő eszközkészletedet.”

A kollekcióból elsőként a “Faux Bone Inlay” és a “Meadow Flowers” elnevezésű stencilek jelentek meg. A fent látható kép tökéletesen megmutatja, hogyan használd a gyönyörű “Faux Bone Inlay” designt, amely tisztelettel adózik a hagyományos indiai csontbetétes bútorok előtt.

“A “Faux Bone Inlay” mintát az év eleji Radzsisztánban tett látogatásom inspirálta. Ez a sablon három különálló darabból áll: a főmintából, valamint a szélek és a sarkok designjaiból.”

Ha Annie festését szeretnéd követni, akkor használd az Old White Chalk Paint festéket a minták kiszínezésénél, hagyd megszáradni, majd vigyél fel egy keveset a Gyöngyházfényből, amely garantáltan megidézi az autentikus indiai ragyogást bútorodon. Arról nem beszélve, hogy az eredeti Bone Inlay bútorok árainak töredékéért érheted el ezt a hatást.

Ezzel szemben a “Meadow Flowers” stencilt a Temze folyó mellett található Port Meadow gazdag növényvilága ihlette. De, hogy ez hogyan is néz ki használat közben? Mutatunk egy videót!

Mint a legtöbb mintát, a “Meadow Flowers” stencilt is elképesztően sok módon használhatod fel. Ha szereted az extravagáns megjelenést, használhatod a Napoleonic Blue Chalk Paint tetejére, vagy más vibráló árnyalat kiegészítőjeként a színes végeredmény érdekében. Azonban, ha a szíved inkább a visszafogott darabok felé húz, akkor sincs gond, hiszen egyszerűen finomíthatod bútoraid külsejét ezekkel a bájos virágmintákkal. Sőt! Jöhetnek az Annie Sloan füstfóliák, vagy a Metál Wax-ok is! Képzeld csak el, milyen varázslatosan mutatna egy ezüst, bronzos, vagy éppen arany virágmező kedvenc bútorodon!

Végül pedig, csakhogy teljes betekintést adjunk a kulisszák mögé, megmutatjuk azokat a stencileket is, amelyek bár még nem érhetőek el, hamarosan lecsaphatsz rájuk! Ilyenek például a “Chinoiserie Birds” , a “Countryside Bird” és a “Mexican Birds” madárkás minták, vagy a “Paisley Floral Garland”  tekergő virágos design is.

Neked melyik tetszik a legjobban? Mondd el Facebookon vagy Instagramon, illetve ne felejtsd el követni hazai forgalmazóink oldalát, akik első kézből fognak majd értesíteni a stencilek elérhetőségéről!