Sokan még home office-ban töltjük a mindennapokat és a jelenlegi helyzetre tekintve, lehetséges, hogy ez egy darabig újra így marad. Akárhogy is alakul, mi nem állunk le! Hoztunk Neked néhány ötletet, hogy az otthonról végzett munkában is megleld az örömöt. Szerintünk egy inspiráló közeg csodákra képes, ezért ma mutatunk pár tippet, hogyan tedd egy igazán jó kuckóvá otthoni irodádat! 

  1. Fesd át az asztalodat! 

Régi íróasztalodnak most új színt adhatsz! Legyen szó egy klasszikus fehér színről vagy éppen egy bájos liláról, Annie Sloan Chalk Paint festékei között biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illő árnyalatot. Attól függően, hogy mi a célod, a színek is segítségedre lehetnek: a kék szín koncentrációra és összpontosításra ösztönöz, a sárga energiát és optimizmust sugároz, míg a zöldek az agyad kreatív részét indítják be. Akárhogy is döntesz, ne feledkezz meg a finishelésről! A festés lezárásánál használd a Clear Wax-ot!

2. A székről se feledkezz meg! 

Akár az asztalod színéhez is igazíthatod a széked megjelenését, de ha egy kis kontrasztra vágysz, akkor jöhetnek az egymással ellentétes árnyalatok. Ilyen például a zöld egy kis pinkkel, pirossal, a kék a sárgával, de a klasszikus fekete-fehér is elképesztően ütős tud lenni. Ha az egyszerű átszínezésen kívül szeretnél belecsempészni az alkotásaidba egy kis extrát, akkor ne feledd a metál fényű Gilding Wax-okat! Tegyél egy keveset a szék lábainak aljára és már kész is az extravagáns külső.

3. Az asztalod mögötti fal üres még? 

Akkor itt az ideje azt is egyedivé varázsolni! A mindennapok során azért jól tud jönni, hogyha felnézünk a laptop képernyőjéből, akkor olyan dolgok vegyenek körbe, amelyek jó kedvre, esetleg inspirálóan hatnak ránk. Ez lehet akár egy jól megválasztott szín, egy ötletes polc, amelyről a szeretteink tekintenek vissza, akikért nap mint nap dolgozunk, vagy éppen egy magvas gondolat, amely a nehéz pillanatokban erőt ad. Ha pedig valamilyen kreatív dologgal tennéd különlegessé ezt a felületet, akkor szeretettel ajánljuk figyelmedbe Hester van Overbeek ötletes tervezőjét, ahol nyomon követheted, milyen feladatok várnak még rád az adott napon.

4. Rend a lelke mindennek!

A lakások többségében ott figyelnek azok a dokumentumok, amelyeket nemes egyszerűséggel a “fontos papírok” megnevezéssel címkéztünk fel. Ezek vagy egy szekrény mélyén üldögélnek egy kupacba, vagy éppen az asztalunkon növesztenek óriási méreteket. Rendszerezd őket és amire nincs szükséged a mindennapok során tedd el, hogy ne vegyék el a figyelmedet a napi munkáról. A többit, amelyek kellenek a gördülékeny munkavégzéshez, tedd egy könnyen elérhető helyre, hogy bármikor hozzájuk tudj férni. A tárolásukhoz szuper lehet egy komód, vagy egy polcos szekrény is, amelyet szintén a “mini irodád” központi elemévé tehetsz.

Reméljük, sikerült ötletet adnunk, hogyan tehetitek színesebbé a home office pillanatokat! Ha megtetszett valamelyik árnyalat, akkor keressétek bizalommal a hozzátok legközelebb eső csodás forgalmazóinkat és válasszátok ki náluk kedvenc Annie Sloan festékeiteket! Ha pedig kész vagytok az átalakítással, használjátok az #anniesloanhungary hashtaget, vagy taggeljetek minket Facebookon és Instagramon! Kitartást kívánunk Nektek!