Mit jelentett régen az erkély? Egy helyet, ahol mindent tárolhatunk: a biciklinket, a régi lomokat és a sok “ez majd jó lesz még valamire” dolgokat. Ugye, ismerős? Mára, azonban az erkély és a terasz fogalma egy teljesen új értelmet nyert. Az élettér kibővített részeként gondolunk rá, ahova jó kiülni és pihenni. Ahova jó baráti összejöveteleket szervezni. Ahol jó csak úgy lenni. Annak érdekében, hogy megteremtsd a kültér ezen részének számodra tökéletes atmoszféráját, hoztunk néhány ötletet!

Függetlenül attól, hogy mekkora méretű az erkélyed, a praktikusság mindig nagyon hasznos.

Ha kis tér átalakításáról van szó, akkor érdemes olyan bútorokban gondolkodnod, amelyek több funkcióval rendelkeznek. Egy nagy láda szuper ülőalkalmatosság lehet, de a párnák, takarók és különböző kiegészítők tárolására is tökéletes. Ha pedig már van egy kis teraszod, akkor miért ne használnád ki több ízben? Válassz egy összecsukható kisasztalt, amelyet bármikor elővehetsz, ha jó idő van és már jöhetnek is a finomságok, vagy a jól megérdemelt reggeli kávé. Élvezd ki a jó időt és tedd egyedivé Annie Chalk Paint festékeivel a különböző bútorokat, hogy teljes mértékben a Te stílusodat tükrözzék!

A padlót már láttad?

Nemcsak a bútoroknak és az egyéb kiegészítőknek adhatsz új külsőt, de a terasz padlóját és ízlésed szerint formálhatod. Az Annie Sloan stencilek között számos mintát találhatsz, amelyet használva igazán különleges megjelenést kölcsönözhetsz az alsó deszkáknak. Ezt a technikát pedig szinte bárhol alkalmazhatod. A padlón, a bútorokon, a legkisebb kiegészítőkön és akár a falon is. Próbáld ki!

Jöhetnek a kiegészítők! 

A részletekben van az igazi varázslat. Az apró dolgok újragondolásával is látványos változást lehet elérni.  Ha tovább szeretnéd fokozni az elért hatást, akkor egészítsd ki Gilding Wax-szal a festést, amelytől igazán egyedi és különleges külsőt kapnak a legkisebb tárgyak is. Az általad megálmodott hangulathoz ezek a kiegészítők fogják hozzáadni azt a pluszt, amely Téged fog tükrözni. Használd a Chalk Paint festékeket akár egy régi konyharuha megszínezésére és adj új életet a kikopott darabnak, vagy tedd otthonossá Annie bútorszöveteivel a párnák külsejét. A lehetőség végtelen! Csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle!

És, ha Chalk Paint festéked kifogyott, akkor jöhet az újrahasznosítás! Átszínezve, de akár az eredeti feliratot meghagyva is szuper virágtartó válhat a fémdobozból. Így megspórolhatod az új kaspók árát, és még a fenntarthatóság jegyében is tettél néhány pozitív lépést.

Annie színes Chalk Paint festékei kreativitásra buzdítanak, úgyhogy vedd elő az ecseteidet és alkoss! Te milyen kreatív ötletekkel dobtad fel a teraszt? Használd az #anniesloanhungary hashtaget, vagy jelöld meg Facebook és Instagram oldalunkat képeidnél. Kíváncsiak vagyunk alkotásodra!