Javában tombol a nyár, úgyhogy itt a tökéletes idő, hogy megszépítsd kertedet. A karantén ideje alatt új értelmet nyert a kert fogalma és még értékesebbé vált. Csinosítgattuk, virágokat ültettünk, fűszerkertet álmodtunk meg bele, szóval most már jöhetnek a plusz színek! Annie Chalk Paint festékeinek hála rengeteg egyszerű és technikásabb megoldás van arra, hogy kerted visszatükrözze azt a hangulatot, amire mindig is vágytál. Mai cikkünkben mutatunk néhány ötletet!

 

Elő a vibráló színekkel! 

Ha a lakásban nem is, de a kertben lehetsz egy picit bátrabb az árnyalatokkal. Inspirálódj a természetből, a virágok színeiből, vagy a tarka madarak színes tollazatából! Annie English Yellow sárgájával pillanatok alatt megidézheted a forró nyári napsütést, vagy a tenger kékjét a Greek Blue Chalk Paint-et használva. Hagyd, hogy magukkal ragadjanak a kissé túlzó színek! Egy ilyen kert kreativitásra ösztönözhet akár egy home office-os napon is, hiszen mint tudjuk: a színek hatással vannak ránk, a közérzetünkre. Gondoskodj a jó kedvedről!

Teremtsd meg azt a helyet, ahol megpihenhetsz! 

Mindannyiunknak mást jelent kitárni az ajtót és kilépni a teraszra. Mást keresünk, máshogy akarjuk az időt eltölteni. A kert sokak számára jelent menedéket, csendet a világ a zaja elől, ahol egyszerűen csak jó megpihenni. Ha egy ilyen helyet szeretnél megteremteni a színek segítségével, akkor válaszd a finom Cream árnyalatot, vagy a TOP kedvenc Paris Grey szürkés színt, de az Emile visszafogott lilájával sem tudsz mellé lőni.

Kezd a kiegészítőkkel! 

Ha elsőre bizonytalan vagy a nagyobb felületek festésében, kezdj a kisebb dekorelemeknél. Biztosan a Te kertedben is árválkodnak olyan virágcserepek, amelyek az eredeti barnás tónusokat hordozzák magukon. Válaszd ki kedvenc Chalk Paint árnyalatodat és adj új külsőt ezeknek az apró tárgyaknak. Kísérletezz a technikák tekintetében, mosd össze a színeket és teremts ombre külsőt, vagy fess különleges mintákat rájuk! Ha egy színnél maradsz, akkor is fantasztikus eredményt érhetsz el, nézd csak!

Mintázz!

Ha gyorsan szeretnél, látványos mintákat készíteni a kiválasztott felületekre, válassz Annie stenciljei közül egyet! Ezzel a lépéssel szimmetrikus, folytonos mintákat tudsz létrehozni, amelyek egységességet és harmóniát teremtenek. A stencilek segítségével feldobhatod akár az asztal felületét, így olyan lesz, mintha mindig egy csodás asztalterítő lenne rajta, de akár a terasz padlójára is felviheted. És ne feledd: mindig kísérletezhetsz piciben! A lényeg az alkotásban rejlik és az általad kreált környezetben.

Reméljük, sikerült elég inspirációt adnunk, hogy most ecsetet ragadj és átváltoztasd a kertedet! Ha most, vagy esetleg a korábbiakban már készítettél valamilyen kerti szépséget Annie Chalk Paint festékeivel, mindenképpen mutasd meg nekünk! Használd az #anniesloanhungary hashtaget, vagy küldj üzenetet! A legszebb alkotások mindig helyet kapnak a Facebook és Instagram oldalunkon. Lehet, hogy pont Veled büszkélkedünk majd legközelebb!