Az idei év minden tekintetben tartogatott nem várt meglepetéseket. A mindennapok új megvilágításba kerültek és egy kicsit máshova helyeződött a fókusz: az otthonra. Megpihentünk, új rutinokat alakítottunk ki az életünkbe és megtanultunk nem unatkozni a négy fal között. Lehet, hogy most nem olyan lesz a nyaralás, illetve a szabadság eltöltése, mint ahogyan képzeltük, ezért szeretnénk Neked néhány lehetőséget adni, hogyan tedd emlékezetessé az otthon töltött időt.

Itt az ideje, hogy feszegesd a saját határaidat!

A Pinterest táblák gondosan rendezve vannak minden vágyainkkal, elképzelésünkkel együtt, de a tényleges megvalósításba sok esetben azért nem vágunk bele, mert bizonytalannak érezzük magunkat. A bútorfestés ebben a tekintetben egy tökéletes hobbi, hiszen nem tudod elrontani. Valósítsd meg elképzelésidet és engedd szabadjára kreativitásodat! Annie Youtube csatornáján számos olyan videót találsz, amelyben részletesen mesél egy-egy technika elsajátításáról, de a hazai forgalmazók közül Nemiskacat élő bejelentkezései és Bútorfaló kezdőknek szánt videója is hasznos lehet számodra.

“Mit csináljunk itthon?”

A párok gyakran kerülnek szembe ezzel a kérdéssel, és sok esetben a választ a Netflix előtt találják meg. De, ha inkább aktívan töltetnétek el a következő közös szabad órácskákat, akkor kreatívkodjatok együtt! Elő az ecsetekkel, a kedvenc Chalk Paint színekkel és alakítsátok át kedvetek szerint a régi polcot, vagy adjatok új külsőt a terasznak, hogy a következő alkalommal, amikor átjönnek a barátok, büszkén mondhassátok el: ez a Ti munkátok eredménye. Amellett, hogy minőségi időt töltötök együtt, megfeledkezhettek az olykor stresszes hétköznapokról.

Vond be a legkisebbeket is! 

Szülőként az ember mindig igyekszik valami újat kitalálni a gyerekeknek és Annie festékei lehetővé is teszik, hogy még a kicsik is ügyesnek érezzék magukat az alkotás folyamatában. Válassz például egy könnyű faládát, illetve egy Chalk Paint festéket és hagyd, hogy melletted gyerkőcöd is festegessen. A láda pedig száradás után szuper lehet a szétszórt játékok tárolására is, így hátha nagyobb lesz a motiváció a következő összepakolásnál. 🙂

A különböző tárgyak lefestése mellett a falra is vihetsz fel Annie Falfestékeiből, amelyek intenzív színük mellett, nagyon könnyen takaríthatóak is, így a gyerekszoba fala akár egy óriás festővászonként is szolgálhat a kreatív lurkóknak.

Reméljük sikerült egy kis inspirációt adnunk! Ha festesz, átalakítasz, vagy újra gondolsz az Annie Sloan festékekkel, jelöld meg az Annie Sloan Hungary Facebook oldalt vagy Instagramon használd az #anniesloanhungary hashtaget, hogy ráleljünk alkotásodra! 🙂