Az április a kihívások mellett számos jó hírt is hozott nekünk. Az Annie Sloan márka 30 éves lett, e ez alkalomból Annie egy új  termékkel érkezett, amelyről itt írtunk már részletesebben.

 

Az Gyöngyházfény debütálása után pár nappal pedig berobbant a piacra a The Colourist legfrisebb, immár negyedik száma. Az évente kétszer megjelenő, könyv+magazin ötvözeteként bemutatkozott magazinnal Anni magasra tette a lécet. Öröm kézbe venni, öröm forgatni, az ember alig várja, hogy lépésről-lépére valósítsa meg a benne rejlő ötleteket.

Most három kedvenc témát hoztunk el Nektek a The Colouristból, amelyet forgalmazóinknál már beszerezhettek!

 

  1. Színkeverés

A leggyakrabban felmerülő és legtöbb fejtörést okozó kérdések közé tartozik a

Milyen színű legyen?

Az adott színnek milyen árnyalata? Sötét vagy világos?

Mivel keverjem, hogy pont olyan legyen, mint amilyennek elképzeltem?

 

kérdések csoportja. Színmániákusok számára valóságos csemege ezért a magazin 29-33 oldalain található színkeverő-kisokos. Praktikus, ötletek, tippek, jó tanácsok várnak azokra, akik a színek világában szeretnének elmerülni. A magazinban a három fehérünkkel, az OLD WHITE , az ORIGINAL és a PURE árnyalatokkal kikevert, összesen 18 szín skáláját ismerhetjük meg.

  1. Magyar büszkeség

 

Mindig hatalmas öröm magyar honfitársaink sikereit olvasni, és megismerni történetét. A Torontóban élő, magyar származású Horváth Ildikóról korábban már írtunk ebben a cikkben .

Ildikó most egy újabb mérföldkőhöz érkezett: Annie a “bookazinjában” is méltatta Ildikó különlegességét, egyediségét, eklektikus stílusát. A THe Colourist legújabb számában Ildikó otthonába pillanthatunk be, ahol fergeteges színkavalkád fogad minket. Ildikó otthonának különlegessége, hogy minden apró szegletét Annie Sloan festékkel újította fel.

 

  1. Egy kis ajándék

 

Ha vásároltál már korábban The Colouristot, akkor biztosan tudod, hogy Annie minden alkalommal elrejt benne egy kis meglepetést. Ez alkalommal egy gyönyörű Oxford papírt találsz a 114-115 oldal között, amelynek segítségével pár perc alatt széppé varázsolhatod  az asztalfiókodat vagy asztallapodat. Sőt! A magazin 119 oldalán a “hogyan csináld?” blokkban Johanna Lloyd lépésről-lépésre útmutatóval segít a kivitelezésben.

A The Colourist 4. számát (és a korábbiakat is) keresd forgalmazóinknál, akik kérésedre otthonodba postázzák Neked.

Forgalmazóink listája: http://anniesloan.hu/kapcsolat/

Kellemes inspirálódást, örömteli alkotást, kívánnak Neked az Annie Sloan forgalmazók!