Lakásfelújítás? Fájdalmasan sok meló! Már az egyszerű falfestés is hatalmas felfordulás forrása, nemhogy a bútorfestés.

Mi történik ilyenkor? Lépni nem lehet a szanaszét heverő dobozok között, és adódhat úgy, hogy egy szakira várva napokig káosz közepette él a család. Eközben a korábban rutin dolgokat nyakatekert módon kell megoldani, gyakran a szomszédok jóindulatát is elhasználva.

Nincs vége, vár a nagy takarítás, hogy utána a kanapéra rogyva egy bizonyos fáradt mosollyal felsóhajthass: megcsináltuk, pár évig most nyugi van.

Mégis kinek hozza meg a kedvét ez a kép a nagy kalandhoz, amit a bútorfestés jelent? És mi van akkor, ha erre csak egy napod van?

Kell egy jó csapat!

Segítek elképzelni! Egy varázslatos, dimbes-dombos, pici faluba érkeztél. Nyugalom, természet és egy csepp romantika, ahol bájos, fa bútorokkal berendezett hálószoba csendje vár.

A szobát a barna tompa árnyalatai uralják, amikor a hazai Annie Sloan márka nagyágyúi megérkeznek, és felkiáltanak: Wow! Szóval ez a Kégli!

Ez nem álom, Zala megyében áll a Kégli, a vendégház, amely Asztalosfabrikék egyik „szerelemgyermeke” az Annie Sloan Műhelyük közelében.

Bútorfestő szakmájukhoz híven ezt a helyet is csupa olyan bútorral rendezték be, amelyeket átalakítva saját stílusukra formálhatták a házat, így várva a pihenni vágyó vendégeket.

Új, pasztell árnyalatok jönnek

Sokszor elég csak pár dolgot megváltoztatni, és ezúttal itt is ez történt. A cél az volt, hogy „a barnával abszolút szakítani” kell! Jöjjön a romantikus, világos színkavalkád!

Nézd meg az erről készült videónkat csatornánkon, Nemiskacat, Az asztalom, Francia kék és Kisvacak közreműködésével!

További videók is várnak rád YouTube csatornánkon! Az első rész, amely az egyik legkülönlegesebb megoldással készült éjjeli szekrényekről szól, hamarosan „adásba kerül”! Feliratkoztál már? Gyere, csatlakozz!