Csak alájuk rakott egy kidobásra ítélt, kopott szőnyeget és kipakolta mellé a festékeket. Mert megvannak, megérkeztek! És ezerszer szebbek, mint a monitoron!

Miután felfedezte, néhány napig Anna másra sem tudott gondolni, mint a bútorfestésre. Szinte megszállottja lett a témának. Végtelen mennyiségű bejegyzést, lépésről-lépésre leírást olvasott el, és több órányi videót nézett végig az Annie Sloan festékekről, amelyeket végül pár kattintással meg is rendelt.

Szombat reggel hajnali hét órát mutatott az öreg vekker, de már rég talpon volt. Nagyon magabiztosnak érzete magát, alig várta, hogy nekifogjon!

A videókon is azt látta, hogy nem kell feltétlenül szétszednie a bútorokat, ezért csak mosószeres ruhával alaposan letisztította a szekrényajtókat, majd jöhetett a festés.

Az alkotás alatt igazán elkapta az ihlet, és bátran játszott a színekkel.

Mire végzett a festéssel, késő délután lett. Bár minden megszáradt, a viaszolást másnapra hagyta, mert este programja volt. Elkezdett rendet rakni, és a bútorlapokat kerülgetve meglátta, hogy a dobozokban maradt még festék.

A fotelekre pillantott. Fa kereteit talán lefesthetné velük?

Az új kárpitot már elintézte, Ildi barátnője, aki blogol is a témában szívesen megvalósította bohém ötletét a puffra, amelyen anno a nagyi még fáradt lábait pihentette.

A vasárnap reggel nem úgy alakult, ahogy Anna tervezte. A buli későn ért véget, és így közel sem sikerült megismételnie az egy nappal korábbi bravúrt.

Ebéd után végül nekilátott, szerencsére a waxolás közel sem volt olyan kemény feladat, mint a festés, és végül a fotelek karfái is megkapták új színeiket.

Kíváncsi vagy az elkészült bútorokra? Szívesen megnéznéd Anna ÚJ szobáját?

Gyere el a Construma 2019 kiállításra, a Hungexpóra!

——————————————-

A lakásavató partira szóló meghívónkat hírlevélben már kiküldtük, de ezúton is invitálunk téged! Hol? Mikor?

Nemiskacat, Asztalosfabrik, Kisvacak és Kaptafa, négyen hazai forgalmazóink közül Anna lakásavató partijának házigazdáiként jelennek meg a CONSTRUMA 2019 kiállításon 2019. április 3-7. között. Eljössz? Téged is várunk szeretettel, a részleteket Facebook oldalunkon megtalálható eseményben olvashatod, ide kattintva!