A bőröndjei még a sarokban hevertek, egész nap takarított, de már volt, hol lefeküdnie, és a kábelesek is időben jöttek. Kis pihenőt engedélyezett magának, miközben persze rákattant a netre. Haha, mintha lenne olyan oldal, ahol a „hogyan tégy lakhatóvá egy múlt századi ereklyékkel teli lakást”.

Muszáj volt tennie valamit. Új bútorokra még nincs pénze, és a gondolat, hogy minden nap ez a látvány fogadja, hajmeresztő volt számára. Hogy tudna ide barátokat meghívni?  Na, nem!

Legnagyobb meglepetésére gyorsan rábukkant a megfelelő kulcsszavakra: használt bútor, felújítás, bútorfestés, krétafesték, és itt van Annie Sloan, vajon ki ő? És mi tud a Chalk Paint festéke?

Milyen csodás színek!

Anna pillanatok alatt beleszeretett a vagány árnyalatokba, amit az is felgyorsított, hogy a falfestés után végre nem a RAL skála rémisztő sávjait kellett nézegetnie, amelyek pár hete a festékboltban szinte az őrületbe kergették.

Megvásárolta Annie Sloan lakberendezésről szóló könyvét és elmerült a bohém stlílus tanulmányozásában.

Ő, mint bútorfestő? Talán. Hiszen a lakberendezésre komoly tervei vannak, csak hát a pénz!

A hangulat, amelyre vágyott már rég megvolt a fejében. Valami nagyon színesre, valami bohókásra. Nem véletlenül lett a fal – szülei minden tiltakozása ellenére – kacsatojás kék.

Felállt a gép elől, és elsétált a régi Colonial bútorok mellett: egy hatalmas tálaló, egy komód, egy klasszikus vonalú dohányzóasztal és a fotelek. Elgondolkodva bámult a darabokra, és fejében az imént látott árnyalatokkal játszott.

Vásárolt pár kiegészítőt, talált egy pomponos szalagot, ami beindította a fantáziáját. A színeket papírra festette és készített egy tervet.

Csak viasz kell rá a végén, és vízzel hígíthatók, biztosan nem lesz büdös tőle hetekig a kis lakás, talán következő hétvégén meg is tudná csinálni.

——————————————-

Kíváncsi vagy a végeredményre? Arra, hogy végül Anna…

…milyen színeket választ a Chalk Paint palettáról?

….hogyan varázsolja át a nagyi ódon bútorait fiatalos, modern stílusúvá?

Hamarosan megmutatjuk!

——————————————-

A lakásavató partira szóló meghívónkat megkaptad? Hol? Mikor?

CONSTRUMA 2019 kiállításon négyen hazai forgalmazónk közül Anna lakásavató partijának házigazdáiként jelennek meg 2019. április 3-7. között. Eljössz? Téged is várunk szeretettel, a részleteket Facebook oldalunkon megtalálható eseményben olvashatod, ide kattintva!