Az ajtó még akkor is nyikorgott, mikor Anna már bent, az előszobában állt. Körbenézett az apró lakásban, amely képe látogatásainak emlékét és a nagyi kedves hangját idézte fel.

Nem sok ideje van, még be kell érnie az új munkahelyére. Nem késhet el, hiszen egy hét, és kezd!

Gyorsan elhúzta a függönyt, bejárta a pici helyiségeket, és a telefonjával készített pár fotót. A ruhákat és a konyhai eszközöket már korábban kipakolták, de a hatalmas, ódivatú, csupasz bútorok ottmaradtak. Mit kezdjek ezekkel? – gondolta magában.

Eszébe jutott, milyen boldog volt, amikor a családja felajánlotta: legyen a tiéd! Ez a munka most nagy lehetőség, miért mennél albérletbe, amikor itt ez a kis lakás, tökéletes induláshoz.

A munkamegbeszélés jól ment, de amióta kitette a lábát a házból, azokon a kopott, barna bútorokon járt az esze. Jól ismerte őket, mindig is megvoltak. Pontosan tudta, hogy melyik a zsebkendős fiók, vagy, hogy hol vannak a mélytányérok, olyan sok emlék fűzi őt hozzájuk. Ráadásul szerkezetileg is tökéletes állapotban vannak, a látványon kívül kutya bajuk. „Egyszerűen nem dobhatom ki őket!”

Anna szobájának története hamarosan folytatódik….

…vajon mire készül Anna a nagymamája régi bútoraival?

….milyen stílusban alakítja át őket, hogy illő legyen fiatal egyéniségéhez?

…. és tudtad, hogy Anna bútorainak átalakítását majd egy meglepetés bulival zárjuk?

Hol? Mikor?

CONSTRUMA 2019 kiállításon négyen hazai forgalmazónk közül Anna lakásavató partijának házigazdáiként jelennek meg 2019. április 3-7. között. Eljössz? Téged is várunk szeretettel, a részleteket Facebook oldalunkon megtalálható eseményben olvashatod, ide kattintva!