Boldog új évet kívánunk, hírlevélben már elküldtük az Annie Sloan márka rajongóinak jókívánságainkat (és egy apró meglepetést is, ha nem kaptad meg, iratkozz fel, a jövő hetibe is belekerül!), de visszapillanthatunk még egyszer, néhány csodás hangulatú kép erejéig decemberre?

Ebben van most segítségünkre Kollár Franciska enteriőrstylist, akinek tollából egy elegáns, téli hangulatú bejegyzés született.

Franciska pályája a lakberendezési és dizájn magazinoknál végzett szerkesztői munkával indult, és ötleteit ügynökségek megbízásai során is kamatoztatta. Ez idő alatt egyre jobban megismerte a kreatív iparág szereplőit, működését, és enteriőrstylistként dolgozott.

A cikkben, amely az Ilyen volt a Karácsony Annie Sloan dekorációjával címet viseli,  sötétzöld és kék Chalk Paint árnyalatú képekkel, sorai az ünnepi csillogást, az ilyenkor oly kedves, közös vacsorákat idézik fel.

..a legtöbb családban a tradicionális hagyományokra épülnek, legyen szó az ételek elkészítéséről vagy akár a teríték megtervezéséről. Most egy olyan dekorációs ötletet mutatok meg nektek, amivel a legrégebbi étkészletet is fel lehet dobni egy látványos terítékhez. Kiváló díszítőeleme lehet az ebédlőasztalnak egy különleges alkalomkor, amire biztosan mindenki felfigyel majd.

Olvass tovább, erre a linkre kattintva!