Az apró részletekig kidolgozott, színpompás bútorok egyre gyakoribb megjelenésével Annie Sloan oldalain már valamit sejteni lehetett. Végül két hete megjelentek a különleges, új színek, és bemutatkozott a Charleston ihlette új színkollekció.

Az új színek története

Charleston – az angol parasztház – , 1916-ban lett a Bloomsbury csoport brit művészeinek, Vanessa Bell és Duncan Grant otthona. A házaspár közel 50 év alatt alakította  Charleston-t, amely így a hatalmas, tizenhetedik századi parasztházból a díszítő művészet mesterművévé vált.

A Bloomsbury-csoport a huszadik század úttörő művészeit, íróit és gondolkodóit gyűjtötte maga köré, akik hittek a kreativitásban, a szépségben, az innovációban és az igazságban, és akiknek munkáját a mulatság, a szabadság és a fesztelenség érzése vezérelte. Így a ház gyakran adott otthont olyan értelmiségieknek, mint Virginia Woolf, E.M Forster és Roger Fry.

Annie művészettudományi tanulmányai során figyelt fel Charlestonra, és most jött el az idő, hogy együttműködésük kapcsán tiszteletét fejezze ki a művésztelep iránt.  A koncepciót a ház belső tereinek hangulata inspirálta, így alkotta meg saját színeit és a négy díszdobozos festékkészletet.

A színek mindegyike helyi településekről kapta a nevét,  amelyek kizárólag díszdobozos szettben érhetők el.

Rodmell

 

Ezt az árnyalatot a Studio, a farmház központi szobájának lila, szürkület idején kiteljesedő hangulata ihlette.

Firle

 

A Firle egy ragyogó, harsányzöld szín a palettán, a Clive Bell dolgozószoba kandallóját körülvevő falszín alapján megkomponálva.

Tilton

 

A Tilton mustársárga színének inspirációja egy ruhásszekrény díszített ajtaján elhelyezett kör motívum.

A limitált kiadású három díszdoboz mindegyike tartalmazza az új színt, és mellette két komplementer árnyalatot a Chalk Paint® palettáról. Ezen kívül van még benne egy Clear Chalk Paint® Wax és egy inspirációs útmutató is.

Mindhárom szín egy csomagban? Ez a Charleston készlet!

A legkevésbé sem hagyományos, díszdobozos kiszerelések külön-külön teszik elérhetővé a három új színt, de van egy ráadás, amellyel mindhárom, egyszerre megvásárolható.

Ez a Charleston készlet!

 

A legnagyobb szettbe nem csak a Firle, Tilton és Rodmell festékek kerültek, de tartalmaz egy Original és egy Graphite árnyalatot, egy doboz Clear Chalk Paint® Wax-ot kendőkkel, és két dekorációs ecsetet is.

Ennek a csomagnak a birtokában már szinte csak a kreativitásodra van szükség, mert minden megvan benne, amivel egy bútort újjá lehet varázsolni.

A dekorációs festékkészletek Magyarországon is megvásárolhatók forgalmazóinknál, keresd a webshopok és a boltok polcain!