Nagyon sok figyelmet kap a lakberendezésben a nappali és a szobák enteriőrjeinek kialakítása, és mégis gyakran alakul úgy, hogy a konyha lesz a lakás origója. Itt töltjük el a dolgos hétköznapok során a legtöbb időnket, itt van együtt a család, és, amikor vendégek érkeznek, végül mindig itt, a konyhában, az asztal körül történnek a nagy beszélgetések.

Hogyan hangolhatod a konyhádat a saját stílusodra, hogy minden itt töltött perc öröm legyen?

Fesd át! Annie Sloan, Chalkpaint festékkel bármikor, a kedvenc árnyalataidat kiválasztva, te magad valósíthatod meg. A festés gyors, nem igényel hosszú előkészületeket, és a lakás sem fog romokban heverni a felújítás napjai alatt.

Ezzel nem csak megkíméled a pénztárcádat egy új konyhabútor egekbe szökő kiadásaitól, de jobban fogod szeretni, és vigyázni a felújított, teljesen egyéni változatot.

Galgóczi Kriszti konyhafelújítós projektje olyan sikerrel végződött, hogy a barátnője mindenáron el szerette volna kérni az asztalosa telefonszámát, nehéz volt meggyőznie, hogy ez nem egy új konyhabútor!

Olvass tovább, hogyan és milyen anyagokkal valósult meg a felújítás!

Bevallom, ez volt a legelső ilyen jellegű munkám, így a tiszta munkaidőm 22-24 óra volt, de a végeredmény kárpótolt.

A régi, klasszik barna konyhabútoromat festettem fehérre, amellyel nem csak maga a konyha újult meg, de a lakás helységei is végre összhangba kerültek egymással.

Annie Sloan Pure White festéket használtam, amelyet három rétegben festettem, majd Clear Wax-szal zártam a folyamatot. A megújulás jegyében új, a konyha hangulatát tükröző evőeszköz alakú fogantyúkat is tettem fel.

Gratulálunk a csodás eredményhez, hogy a legelső bútorfestős munkával sikerült gyakorlatilag egy új konyhát varázsolnod!