A Művészetek völgye egy kulturális kavalkád, amelyben időutazásra hív egy apró, Balaton felvidéki falu, Kapolcs.

Ez a 10 nap zsongás kiszakít a szürke hétköznapokból, ahol búcsút lehet inteni a napi rutinnak, miközben valami más bekapcsol. A hely hangulata miatt az embert pillanatok alatt elkapja az érzés, hogy minél többet akar felfedezni ebből!

Jártál már ott?
Az Annie Sloan hazai csapata először tavaly nyáron ugrott fejest ebbe a forgatagba.

Manka udvarában, az Artkertben csodálatos és barátságos helyszínt kaptunk, ahová az embereket a kíváncsiság csalogatta be. A kerítés mellett már látni lehetett, hogy itt nem egy megszokott kirakodóvásárt találnak, erről az ecsetek, és a festékes kezű emberek látványa árulkodott.

Ezt a nyitott műhelyt arra a néhány napra hívtuk életre, de a nagyszerű hír, hogy idén újra megyünk!

Mire számíthatsz, ha meglátogatsz bennünket?

Röviden arra, hogy festeni fogsz! Viszont a tíz nap arra is bőven elegendő, hogy az Annie Sloan termékek és a hozzá kapcsolódó, majd végtelen számú festési technika megjelenjen. Ez azt jelenti, hogy minden nap más típusú projektek közül válogathatsz.

Bár egy márkát képviselünk, a csapatunk sokszínűségének hála, lesz sámli- és szatyorfestés, dekorálhatsz fából készült tortatálat, készíthetsz feliratozott fa táblát, a kalligráfia művészetet is megismerve, de lesz akvarell képkészítés is.

Az Annie Sloan nyitott műhely időbeosztását, hogy mely napokon kik várnak benneteket az Artkertben, az alábbi felsorolásban foglaltuk össze:

Szemezgessetek a tavalyi képeinkből, nézzétek, miket festettünk a résztvevőkkel és ismét várunk szeretettel július végén, Kapolcson!

Kapolcs 2017. Nyitott Műhely

Kapolcs 2017. Nyitott Műhely

Kapolcs 2017. Nyitott Műhely

Kapolcs 2017. Nyitott Műhely

Kapolcs 2017. Nyitott Műhely

Kapolcs 2017. Nyitott Műhely