Hamarosan kezdődik a Construma, Magyarország legnagyobb építőipari és lakberendezési kiállítása és vására, ahol idén először az Annie Sloan márka is képvisleteti magát az egyik forgalmazó, a Nemiskacat Látványműhely  jóvoltából.
A biatorbágyi bútorfestő műhely fő üzente, hogy a bútorfestés előképzettség nélkül is lehet végtelenül egyszerű és szórakoztató!
Keressétek őket 2018. április 11-15-ig a G pavilon 105N standjánál!

Annie Sloan

Természetesen viszik kedvenc festékünket, az Annie Sloan termékeket, hogy megmutassák neked, hogy velük könnyen, gyorsan és egyszerűen alakíthatjátok meglévő bútoraitokat a tavaszi felfrissülés jegyében.

S, hogy miként lehet szárnyalni Annie Sloan festékeivel?
Az a CONSTRUMÁN kiderül, ahol 3 egyszerűen átalakított bútordarabot láthattok majd: egy retrót (ITT olvashattok is róla), egy kecsesebb barokkosat és egy népi bútort.

Azt, hogy milyen sokan mertek már belevágni a bútorfestésbe, a standon kihelyezett fotófal is megmutatja majd, és akinek megjön a kedve az alkotáshoz kedvezményes csomagajánlatok közül választhat majd. Aki pedig személyesen ellátogat a standra és képet posztol a helyszínről, ajándékot kap, ahogyan a kiállításon a hírlevélre feliratkozók között is gazdára talál egy ajándékcsomag!
Úgyhogy sok-sok meglepetés vár minden kedves látogatót!