Az ünnepekhez közeledve szeretnénk néhány tippet adni, hogyan teremtsd meg a húsvéti hangulatot otthonodban pár egyszerű trükkel. Nem kell hozzá más, mint néhány Annie Sloan Chalk Paint festék a kedvenc színeidben és már indulhat is az előkészület!

1. Egyszerű és szép!

A tojásfestés régi hagyományra nyúlik vissza, és a mintákat, valamint a technikákat illetően számos módja van annak, hogyan színezzük ki a locsolóknak szánt ajándékokat. Ha az egyszerűség híve vagy, akkor válassz néhány egymással harmonizáló árnyalatot és fesd le tojásaidat egy-egy színnel.

TIPP: Vigyél a festésbe egy kis csavart, és válaszd az ombre technikát, amelyet pillanatok alatt elkészíthetsz, anélkül, hogy az átmenettel kellene bajlódj! Elegendő hozzá kedvenc színed, valamint egy fehér színű Chalk Paint, mint például az Original, amellyel világosíthatod az általad választott árnyalatot. Így minden tojás egyre világosabb színt kap, és összerendezve őket tökéletes ombre hatást érhetsz el!

KÉP2

KÉP3

2. Könnyű minták saját kezűleg!

Pöttyözz, csíkozz, vagy rajzolj egyedi formákat díszítésként! Ha szereted a különleges megjelenést, akkor itt teret adhatsz kreativitásodnak. Vond be a gyerkőcöket is és tegyétek együtt még szebbé a sima tojásokat!

TIPP: Ha nem vagy biztos kézügyességedben, akkor válassz az Annie Sloan stencilek közül egy számodra szimpatikus sablont, illeszd rá a kiszínezett tojásra és már kész is vagy! Így biztosan tökéletes lesz a végeredmény!

KÉP4

3. Ragyogásra fel!

Nemcsak mintákkal, de csillogó metálfénnyel is feldobhatod húsvéti tojásaidat! Annie Gilding Wax festékei finom ragyogást kölcsönöznek és több mint öt különböző árnyalatban várnak Rád. A Henrietta és Emile lilás Chalk Painteket ezüstös ragyogással, míg a Coco és French Linen színeket arany tónusú metál fénnyel érdemes highlightolni.

KÉP6

KÉP7

Te, melyik technikát próbálod ki? !

Ha elkészültél, küldd el üzenetben a Facebook oldalunkra! A legszebbeket kitesszük az oldalunkra, hogy minden Annie Sloan rajongó inspirálódni tudjon akár a Te munkádból is!

Kellemes Ünnepeket kívánunk!