Horváth Ildikó után, a holland származású Hester van Overbeek-re esett Annie választása, ami a Painter’s In Residence posztot illeti. Az elkövetkezendő három hónapban egy új megközelítésben láthatjuk az Annie Sloan festékek felhasználását.

Hester stílusa elképesztően letisztult és egyszerű. A minimalizmusával egybefonódik a színek felhasználásának szabadsága is, így alkotásai minden tekintetben egyedinek számítanak.

… és, hogy mi az a három dolog, amit feltétlen tudnod kell Annie jelöltjéről?

kép2

1. Szüleinek köszönhető, hogy odavan az alkotói tevékenységért!

 

Hester elmondása szerint, kiskora óta átalakít mindent, ami a keze ügyébe kerül. Az anyukája a textilek világába kalauzolta el, míg az apukájától főként a fa megmunkálásához szükséges trükköket leste el. A szabadidejét gyakran töltötte varrással. Ekkor főként a babáinak készített új kis ruhákat.

kép3

2. Lépésről-lépésre megtanít a saját trükkjeire!

 

A blogolás mellett Hester sikeres YouTube csatornát is vezet, amelyre minden kedden új tartalom kerül fel. Nemcsak az új dekorációk készítésének részleteit tárja fel a nézők előtt, hanem azt is megmutatja, hogyan tudod a régi dolgokat újrahasznosítani, de a lakásfelújításába is beleshetsz.

Számunkra mégis a legkedvesebb az, amikor a Chalk Paint festékekkel játszik. Ebben a videójában például egy régi szekrénykét alakít át, amelyen feltűnik többek között az English Yellow és a Paris Grey szín is.

 

3. A célja, hogy minél kisebb ráfordítással, látványosabb eredményt érjen el!

Hester, amikor megtudta, hogy ő lesz a következő Painter’s In Residence, nagyon boldog volt. Szereti a skandináv megjelenést és az egyszerű átalakításokat, amelyek nem igényelnek nagyobb befektetést.

 

Reméljük, élvezni fogod Hester projektjeit! Ha nem szeretnél lemaradni az aktualitásokról, akkor kövess minket hivatalos Facebook oldalunkon és értesülj elsőként a Painter’s In Residence következő alkotásáról!

 kép4