A Restored4u megálmodója, Horváth Ildikó a megszokottól eltérő, rusztikus darabbal lepte meg az Annie Sloan festékek rajongóit. Painter’s in Residence munkássága során főként kékes, harsány darabokat láthattunk tőle, azonban most megtörte a sort!

273467-Hello-Monday-Wishing-You-A-Great-Week

A fő szín a zöldes-szürkés Duck Egg Blue Chalk Paint festék volt, amelyet egy pici Paris Grey, Arles, és Primer Red színnel kevert ki.

A rusztikus hatás megteremtése érdekében Ildikó a lefestett darabot egy-két helyen visszakaparta, hogy elérje a kívánt, kicsit kopottas külsőt. Így láthatjuk, ahogy az egyes rétegek, köztük a bútor természetes színe is előtűnik az egyes részeken.

tmpnull (1)

 

Az apró részleteket Old White színnel emelte ki egy-egy helyen. Végül az egészet Clear és Dark Wax segítségével finishelte.

tmpnull (2)

 

Nekünk nagyon tetszik ez a különleges darab és egy vintage lakás kiegészítőjeként tökéletesen megállná a helyét. Ildikó elképesztően tehetséges és a művészet iránti mérhetetlen szeretete minden bútoron jól látszik. Mindig tud meglepetést okozni, gondoljunk csak a legutóbb festett ütős színben pompázó szekrényére, vagy a számokkal és betűkkel tarkított komódjára!

Neked, mi tetszik Ildikó munkáiban a leginkább? 

Látogass el Facebook oldalunkra, ha még több inspirációra vágysz és oszd meg velünk Annie Sloan színekben tündöklő munkádat, hogy kitehessük az oldalra! KATTINTS IDE ÉS CSATLAKOZZ A MAGYAR ANNIE SLOAN KÖZZÖSÉGHEZ!