Horváth Ildikó már megmutatta legelső alkotását, amelyet Painter’s in Residence-ként elkészített és most itt a második gyönyörűség.

tmpnull (2)

A komód különlegessége, hogy az amúgy egységes sötét szürke alapot, amelyhez a Graphite és a Honfleur Chalk Paint festéket használta, megtörte két harsány szín kombinációjával. Nem is akárhogyan!

Az első frappáns megoldás, hogy a fogantyúk fele-fele arányban kapták meg új színűket. A kékes Provence és a zöldes Florence mixe, valamint a harsány Barcelona Orange játékos megjelenése tovább fokozza a komód nem mindennapi külsejét Az ajtón található narancs színű számok és betűk kisebb, nagyobb verziói pedig tovább erősítik a komód bohókás megjelenését.

tmpnull (1)

A szabályos vonalak és formák egy pillanat alatt veszítenek feszességükből, hiszen a bútor szélein található hanyag ecsetvonások az imént említett színekkel, finom huncutságot csempésznek a részletekbe.

Van itt még egy turpisság, ami elsőre nem tűnik fel.

tmpnull

Ez pedig nem más, mint a komód belseje, ami a vibráló Florence és a kékes Provence kombinációjának árnyalatában pompázik. A szekrényke kinyitott állapotában is a színek harmóniáját tükrözi vissza, úgyhogy mi nagyon szívesen elfogadnánk az otthonunkba Ildikó mesés alkotását!

Kíváncsi vagy, mi inspirálja őt nap, mint nap? Kattints ide, és olvasd el a vele készített exkluzív interjút!