Azt tudjuk, hogy Annie Sloan számára a legnagyobb örömet a festés jelenti. Szenvedélye és elhivatottsága a színek iránt magával ragadó. Azonban, nemcsak tehetségével, de szeretetével is inspirál minket.

Ezt pedig a minap meg is mutatta.

Már hónapok óta készül, hogy végre beavasson minket, mi is áll pontosan az #AnnieSloanAndOxfam kampány mögött, de végre eljött a nagy nap! 

Annie három éven keresztül összesen 250.000 fonttal fogja támogatni az Oxfam alapítványt, amely az afrikai rászorulóknak gyűjt ruhákat és különböző használati tárgyakat. Tavalyi Etiópiában tett látogatása inspirálta arra, hogy az Annie Sloan Interiors is az ügy mellé álljon és támogassa a szervezetet. 

Ennek hatására egy új színt álmodott meg, amelynek megalkotásánál az volt a cél, hogy pontosan visszaadja az ott szerzett élmények hangulatát.

“Amikor meglátogattam az Oxfam Etióp Vetőmag Projektjét, mélyen megihletett a hagymaföldek halványzöldje. ezeket a növényeket a női gazdálkodók termesztik az Oxfam támogatásával. Nekik ez a szín, akár csak a projekt, a reményt képviselik. “

Az új Chalk Paint árnyalat a Lem Lem nevet kapta, amely modern megjelenést kölcsönöz a bútoroknak. Annie azt szerette volna elérni, hogy ezzel a színnel, az ő egyedülálló projektjével kifejezhesse tiszteletét a földeken dolgozó afrikai nőknek és az őket támogató alapítványnak. Szerintünk sikerült!

Van egy fantasztikus hírünk!

2

Az Annie Sloan Hungary is csatlakozott a kezdeményezéshez, így itthon is elérhető lesz a magyar stockistok üzleteiben az új Lem Lem árnyalat! Minden eladott Lem Lem Chalk Paint fontos bevételhez juttatja az Oxfam szervezetét. akik az afrikai rászorulók támogatásáért felelnek.

Állj Te is az ügy mellé, és a következő festés alkalmával a Lem Lem színt válaszd! A hozzád legközelebb eső stockisttól be is tudod szerezni 2017. október 12-től!

Reméljük már Te is izgatottan várod, hogy végre kipróbálhasd!