Amikor egy olyan családi vállalkozásban nősz fel, amely teljes mértékben átalakította a bútorfestés világát, akkor nem meglepő, hogy a Te otthonod is tele van színekkel. Annie fiának, Felixnek is ilyen az otthona. Nem is csoda, hiszen Annie Sloan életét teljes mértékben a színek, a festékek, a pigmentek és a művészet iránti hatalmas tisztelet határoz meg. Felix pedig ebben a tarka miliőben szívta magába minden egyes nap a festés iránti hajthatatlan szerelmet!

net10sf (2)

Felix házában járva pontosan látjuk Annie sajátos ízlésvilágát is. Az otthonának szinte minden szeglete Annie Sloan festékekben pompázik: a falak, a bútorok, de még a kandalló is. Felix és családja három éve lakik a színes lakásban, de még mindig nem értek a tervezgetés végére. Ahogy Felix mondja:” Mindig újabb és újabb ötleteim vannak, sokat tervezek, de aztán legvégül, amikor ecsetet ragadok, a dolgok valahogy saját életre kelnek.

Ezt tudtad? Felix mára az Annie Sloan márka kreatív igazgatója, a felesége, Lizzy pedig a marketingért felel. A több évtizede működő családi vállalkozás a mai napig saját kézben van és nincs kétségünk afelől, hogy ez a jövőben máshogy alakulna.

Felix gondosan válogatta össze a nappali színeit, hiszen ez az egyik fő színtere életüknek. “Nagyon nehéz volt megtalálni a megfelelő egyensúlyt három szín között, de imádom, ahogy kiegészítik egymást! Nagyon tetszik, ahogyan az Aubusson Blue árnyalat összefonódik a Duck Egg Blue színnel.

07-11-17-ht-ChalkPaint-05

A nappali központi darabja a kandalló, amely az előtte található részletgazdag mozaiktechnika miatt azonnal magára vonzza a szobába belépők figyelmét.  Az apró csempéket Felix saját kezűleg festette meg, amelyek visszatükrözik a szobában található bútorok és kiegészítők színeit.

07-11-17-ht-ChalkPaint-10

Az ablak párkányokat szobanövények díszítik, a falakat pedig vintage poszterek teszik még izgalmasabbá.

07-11-17-ht-ChalkPaint-07

07-11-17-ht-ChalkPaint-03

A szoba sarkában található kivilágítható, üveg szekrény további kincseket rejt.

07-11-17-ht-ChalkPaint-04

A nappali falának színe átkúszik az étkezőbe is, aminek középpontjában egy Graphite árnyalatban pompázó hatalmas asztal van. Itt már a modern formák is helyet kaptak, hiszen az asztal tetejét háromszögek díszítik, és ez a geometrikus vonalvezetés a székeken is visszaköszön.

07-11-17-ht-ChalkPaint-08

A mély színeket egy pillanat alatt felváltja a konyha pasztell színvilága, ahol az Antoinette és a Provence árnyalat dominál.

07-11-17-ht-ChalkPaint-21

07-11-17-ht-ChalkPaint-20

07-11-17-ht-ChalkPaint-23

A felfelé vezető lépcső is érdekes design-t kapott. Felix-ék a fa lépcső két oldalát festették le az Original árnyalattal, amely teljes mértékben belesimul a fal színébe. Egy kicsit olyan, mintha a fal folytatása lenne a lépcső külső része. ellenben a középen kihagyott felülettel, amely olyan akár egy erdei ösvény.

07-11-17-ht-ChalkPaint-02

Ahogy az emeletre érkezünk, megpillanthatjuk Felix kislányának letisztult, mégis magával ragadó bájos kuckóját. a világos színek itt is uralkodnak. A falak az Antoinette árnyalatot kapták meg, kiegészítve egy igazán hercegnőhöz méltó Scandinavian Pink tónussal. A natúr kiegészítők pedig tovább lágyítják a szoba kellemes hangulatát.

07-11-17-ht-ChalkPaint-16

07-11-17-ht-ChalkPaint-19

07-11-17-ht-ChalkPaint-17

Felix otthona tagadhatatlanul megidézi Annie sajátos világát kiegészítve Felix egyedi stílusával és Lizzy női finomságával. Le sem tagadhatnák, hogy a bútorfestékek forradalmasítója az ő családjukat erősíti.