A bútorfestékek forradalmasítója egy újabb projektbe vágott bele és az Annie Sloan textilek színskáláját bővítette néhány igazán lenyűgöző darabbal. Először csak a kézzel rajzolt vázlatokból sejthettük, hogy mégis milyen mintákkal örvendeztet meg minket Annie, de az elmúlt napokban lerántotta a leplet az újdonságokról!

Piano in Olive

A 18. századi brit művészek inspirálták Annie ‘Piano in Olive’ nevezetű textil mintáját. A Chalk Paint festékek magukban hordozzák azt a különleges tulajdonságot, hogy szinte bármelyik variációjukkal lehet kombinálni, akárcsak a képen!

A kanapén a ‘Piano in Olive’ minta található, amelyet Annie a ‘Tacit in Duck Egg Blue‘ textillel bevont párnákkal párosított. Mögötte egy letisztultabb huzat van, amely a ‘Coco & Duck Egg Blue’ fantázianevet viseli. Annie az új minta Olive árnyalatát emelte ki és ezzel festette le a kanapé vázát, valamint a lámpa testét is.

as_printedfabric_19-piano-in-olive-896_1

as_patternedlinens_piano-in-olive-896

 

Piano in Old Violet 

A század közepi szék különleges bevonatot kapott, hiszen a ‘Piano Old Violet’ mintájú textilt kapta új köntösének. Az anyagon különböző szabadon felfestett pontok és csíkozások kaptak helyet. Az egyszerű alakzatok lehetővé teszik, hogy a textil megállja magát egy játékosabb és egy komolyabb környezetben is.

Annie a minta egyes részeiből merített inspirációt a háttér elkészítéséhez, amely így az Emperor’S Silk árnyalatot kapta, míg a padló a visszafogott Paris Grey színt. Ha jól megfigyeled ezek a színek ott bujkálnak a textilen is, így remekül visszatükrözik az anyag egyes tónusait.

as_printedfabric_18-piano-in-old-violet-896

as_patternedlinens_piano-in-old-violet-896

Dulcet in Old White

A következő mintázat színeit az 1800-as évekbeli tájképfestők művei ihlették, ahol a fák lombozatának harsány színe dominált. Annie ezt kiegészítette a Paris Grey és az Old White visszafogott árnyalatával, amely tompítja az előbb említett erős Antibes Green zöldes tónusát.

as_printedfabric_08_dulcet_in_old_white_896

as_patternedlinens_dulcet-in-old-white-896

 

Reméljük Te is tudtál meríteni Annie újdonsült alkotásaiból! Ami biztos: mintákban ebben az időszakban sem lesz hiány! 🙂 Neked, melyik a kedvenced?

Még több friss infóért kövesd a hivatalos Annie Sloan oldalt és az Annie Sloan Hungary oldalt is!