Augusztus 17-én a magyar Annie Sloan stockistok úgy döntöttek, hogy meglepik követőiket, hűséges vásárlóikat és a kíváncsiskodókat egy szuper programmal. Így született meg az Annie Sloan Magyar Stockistok Éjszakája megmozdulás, ahol Nemiskacat, Az Asztalom, Asztalosfabrik, Bútorfaló és Francia Kék is különleges akcióval várta a bútorfestés rajongóit hosszabbított nyitva tartás kíséretében.

A hónap elején már bele is vágtak a készülődésbe és mindegyikőjük saját világára formálta az eseményt. Ha kíváncsi vagy, hogyan telt ez a különleges éjszaka, akkor tarts velünk a folytatásért!

AnnieSloan_facebook_event_cover_stockistokejszakaja(1)

Nemiskacat csábító kedvezménnyel és ellenállhatatlan házi készítésű limonádéval várta a látogatókat. Annie festékeit szépen felsorakoztatta a polcokon, amelyeket ezen a napon 10%-kal olcsóbban tudtak hazavinni a festeni vágyók! Sőt! Enikő egy kedves és nagyon tehetséges virágdekorációkat készítő hölggyel is kooperált, így a Vadvirág Dekor bájos alkotásai is csak arra vártak, hogy új otthonra leljenek.

nemisk

vadvirág

Az együttműködés lehetőségével nemcsak Nemiskacat élt, hanem Az Asztalom is, aki a Caravella kávézóval hozta létre közös eseményét. A színes programok mellett, egy remek játékkal is készültek Az Asztalomék, aminek tétje egy fantasztikus Annie Sloan csomag volt. A sorsolás élőben zajlott, azonban a tervezett időpont nem jött össze, hiszen annyi érdeklődő gyűlt be az édes boltocskába, hogy muszáj volt halasztani. Ennél nagyobb baj sose legyen. 🙂

A kíváncsiskodók nemcsak a Chalk Paint festékekkel ismerkedhettek meg, de a bőrkarkötő, makramé és a selyemvirág dekorációk készítésébe is belekóstolhattak. A Caravella kávézó kertjében egy csodás helyszínt hoztak létre, ahol világító fények beragyogták az estét és igazán felejthetetlenné varázsolták a #StockistokÉjszakáját.

asztalom5

asztalom2

Asztalosfabrik és Bútorfaló is sokat készült az eseményre, hogy minden flottul menjen. Este 10 óráig várták a kreatívkodás szerelmeseit egyedi ajánlataikkal.

bútorfaló

Francia Kék esetében a hosszabbított nyitva tartás sem volt elég, hiszen a látogatók egymásnak adták a kilincset, így Vivien egészen pontosan 23:15-kor zárta be a kincseket rejtő üzletet. Az ország számos pontjáról érkeztek hozzá, sőt még a határon túlról is Ausztriából és Szlovákiából. Sokan érkeztek kérdésekkel, de végül mindenki válaszra talált a leggyakrabban elhangzott kérdésre: “Milyen szín illik az otthonomba?”

franciakék

Összességében nagyon jól sikerült ez az éjszaka, nagyon örülünk, hogy sikerült örömöt szereznünk ezzel a különleges programmal. Még biztosan lesz hasonló, szóval, ha most lemaradtál akkor sincs okod az aggodalomra! Kövess minket minden nap hivatalos oldalunkon és értesülj a legfrissebb eseményekről!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]