Egy korábbi cikkünkben már írtunk a nagymarosi projektről, ami mára megvalósult, sőt még Annie is szánt neki egy kedves cikket saját blogján.

“Tavaly ünnepeltük a Chalk Paint ™  25. születésnapját és ebből kifolyólag Annie pályázatot hirdetett: 25 közösségi tér megújulását szponzorálja alapanyagokkal: festékkel, bútorszövettel, egyéb kellékekkel. Idén tavasszal lehetett nevezni a támogatásra, és óriási büszkeség, hogy egy magyar projekt is elnyerte Annie tetszését.”

/Részlet: #25 PROJECT – A NAGYMAROSI KÖNYVTÁR ÉS MŰVELŐDÉSI HÁZ/

Scan070600

A nagymarosi művelődési ház egyszerre adott otthont Annie csodálatos Chalk Paint festékeinek és annak a sok-sok segítő kéznek, akik mind azért szorgoskodtak, hogy a végeredmény a város lakóit lenyűgözze. Nemcsak Nagymaros közössége, de Annie is teljesen meg volt hatva, hogy a régi épület, hogyan bújt új köntösbe.

A művelődési ház Nagymaros egyik fő központja, ami tökéletes helyszíne volt a különböző koncerteknek, a gyermek színháznak, a kórusnak és számos táncpróbának, valamint kiállításoknak. Attól függetlenül, hogy ekkora szerepe volt a közösség életében, mégis 24 éve semmilyen újítást nem végeztek rajta. Eddig a pillanatig!

Enikő, valamint a helyi közösség összefogott és együtt vágtak bele az épület megszépítésébe! Rengeteg önkéntes és a magyar stockistok egy pillanat alatt kezükbe vették az újítással járó munkálatok megkezdését és négy nap alatt már teljes pompájában ragyogott az épület.

A csapat 50 széknek adott új külsőt, amihez a Coloured Linens szöveteket használták. A szövet- és vászonszövetek egyvelege a legtökéletesebb választás volt a székek kárpitozására.

moodboard1

A nagy terem és a hozzá kapcsolódó kisebb területek egy frissítő Wax segítségével újra visszanyerték egykori ragyogó állapotukat.

De, hogy mi volt Annie kedvence?

A színpadhoz vezető lépcsők, amelyek az intenzív Aubusson Blue és a finom Paris Grey Chalk Paint festék felhasználásával készültek. Ez a két szín, annyira szép megjelenést adott a művelődési ház központi elemének, hogy nem is csodálkozunk Annie miért ezt választotta a kedvenc elemének!

Ahogy Annie, úgy mi is nagyon büszkék vagyunk a magyar stockistjainkra és arra a rengeteg önzetlen önkéntesre, akik segítették, hogy a projekt valóban megvalósuljon!

stairs collage

stencilcollage