Egy korábbi cikkünkben bemutattuk Neked Holl Marinát, a Marina Home megálmodóját, aki egy közel 200 éves birtok felújításán dolgozik szabadidejében.

… de van itt még valami!

Marina életét tüneményes unokái teszik még édesebbé, így, amikor alkotni kezd, gyakran a végeredmény az ő szobájukban landol. Ezekből hoztunk Neked most egy összeállítást, hátha Te is kedvet kapsz a gyerkőcök szobájának átalakításához.

 

Hogyan lett a kis szekrényből kisautó?

Ha Te is azon gondolkozol éppen, milyen egyedi alkotással lehetne feldobni kisfiad szobáját, akkor Marina tippje biztosan inspiráló lesz a Számodra!

A festést először az autó részeinek felskiccelésével kezd! Halványan rajzold fel az ablak, illetve a szekrény elülső részén található minták körvonalát! Ezt követően válassz két, három színt, amellyel dolgozni szeretnél! Marina az “autó” tetejét a Duck Egg Blue árnyalatú Chalk Paint festékkel festette le, míg az alján az Old Violet tónus csillan meg. Az ablakok a Provence színt kapták meg, amely a halvány türkizes beütéssel tényleg az üveg színét idézi meg.

collage

Bájos komód a kislány szobába!

Milyen jó lenne, ha a játékbabák és a hercegnős kiegészítők egy csettintéssel eltűnnének: mondjuk egy ilyen csodaszép komód belsejébe! Ha Te is gyakran küzdesz azzal a problémával, hogy hova rejtsd el a lányok játékait, akkor van egy tippünk!

Nem feltétlen kell megvenned az újabb óriási műanyag vagy karton dobozt. Főleg, ha egy régi szépség bujkál az otthonodba, amit egy kis átalakítással Te is kislányossá varázsolhatsz!

Marina ennél a komódnál három színt használt: A szürkés árnyalatú Paris Grey-t, a felső fiókon látható lilás-rózsaszínes Henrietta tónust és a fogantyúknál található csíkon a Pure árnyalatot.

Ha Te is szeretnéd összhangba hozni a szoba és a bútorok mintáját, akkor itt a remek példa, milyen egyszerű! Marina a komódra pöttyöző technikával rajzolt fel egy virág alakzatot, amit aztán a fehér a falakra is felfestett.

collage2

Így teljes az összkép!

A fehér és bordó kombinációja mindig remek választás! Marina pontosan ezt használta ki, és a hófehér kislány szobát Primer Red-ben pompázó kis székkel és komóddal töltötte meg. Annak érdekében, hogy megtörje ezt az erős tónust a Chalk Paint-ek közül a Cream színnel festett apró virágokat a bútordarabokra.

15220261_1844165915796067_7819769154628997256_n

Reméljük Te is kedvet kaptál a gyerekszoba felfrissítéséhez!

Ha igen, akkor mutasd meg nekünk, hiszen június 20-ig tartó játékunk keretén belül alkotásoddal most nyerhetsz is!

Részletek itt!