Amikor új csöppség érkezik a családba nemcsak a boldogsághormonok száma gyarapodik, de az előkészületek is meghatványozódnak. Mindenünkkel arra törekszünk, hogy a lehető legmeghittebb környezetet teremtsük meg számára.

Azt a helyet, ahol

  • négykézláb tapicskolhat a földön,
  • megteheti az első lépéseket,
  • megírhatja suli után a leckéjét,

egyszóval, ahol életének minden szakaszában biztonságban tudhatja magát. 

Most három kreatív megoldással és tanáccsal készültünk Neked, ami segítségedre lesz a gyerekszoba színeinek összeállítása során.

A legtündéribb hercegnőknek

A kislányszobát általában a pasztell árnyalatok határozzák meg. Ilyenkor főként az igazán lágy és finom színek kerülnek előtérbe.

Annie palettájáról a rózsaszínes, lilás színeket ajánljuk, mint például az Antoinette, az Emile, a Henrietta, a Scandinavian Pink vagy a Paloma. Ezeket a lányos árnyalatokat ötvözheted egy kis Paris Grey színnel vagy a French Linen krémes tónusával.

jelenléti

beautiful-gray-crib-makeover-annie-sloan-chalk-paint-2

Pöttyök mindenhol! 

Ha fel szeretnéd dobni a gyerekszoba falát, nem feltétlen kell bonyolult dolgokra gondolnod. Válassz egy egyszerű mintát, és töltsd meg a szoba egyes szegleteit vele! A magyar stockistok közül Nemiskacat és Bútorfaló is a pöttyökre szavazott, amikor a gyerekszoba kialakításán gondolkodtak.

Nemiskacat a fehér fal monotonitását törte meg a Paris Grey árnyalatban úszó apró pöttyökkel. Ez a bájos forma remek kiegészítője a lányok szobájának.

Bútorfaló is így tett. Először egy egységes megjelenést adott a falaknak a Paris Grey WallPaint festékkel, majd az Old Ochre krémes árnyalatával varázsolt szabályos pöttyöket.

Mindkettőjük munkájában az a közös, hogy csak a szoba egy adott részét töltötték meg mintával, amivel tovább fokozták a játékosság megjelenését a gyerkőcök kuckójában.

gyereknap_kép

13043749_1147471705285453_7068764095bb763201178_n

Kis srác van a fedélzeten?

Amikor felmerül a kérdés, hogy milyen is legyen a fiúszoba, akkor leggyakrabban először a szülőknek a babakék szín jut eszébe. Nem feltétlen kell ezt a sémát követned!

Ha pasztell árnyalatokat részesíted előnyben, akkor érdemes valamilyen semleges színt választanod, mint például a French Linen, a Versailles, a Coco vagy Cheateau Grey.

20150411_IMG_8685

Dönthetsz a különböző tematikák mellett is! Megidézheted kisfiad szobájába az óriási hajók fedélzetét, sőt még a menő autókat is becsempészheted egy kis kreativitással! Mutatjuk, hogyan! 

dfad

Kid's Bookshelf Makeover

s-l300

Reméljük sikerült inspirálódnod és most már könnyebben vágsz bele a gyerekszoba projektbe!

Sőt! Gyereknapi játékunk keretén belül most meg is jutalmazunk! Olvasd el a részleteket ide kattintva!