Hat új, extravagáns árnyalat lelt otthonra Annie falfestékei között, amelyeket a Chalk Paint festékek között már megtalálhattál. Eljött az ideje, hogy közelebbről is megismerd ezeket az ütős tónusokat, szóval most megmutatjuk Neked, mivel dobhatod fel a bútorokon kívül végre a falakat is!

Az első igazán erőteljes szín a Napoleonic Blue, amely a kobaltkék pigmenteknek köszönhetően elképesztően egyedi megjelenést biztosít otthonodnak. Ezt a színt bátran használhatod egy neoklasszikus beltér kiszínezésén keresztül egészen egy 20. századi modern lakás felújításáig.

collnapikaage

A következő ütős szín a mély tónusú Amsterdam Green, amely Amszterdam utcáit idézi meg: leginkább a harsány tónusú redőnyöket és ajtókat. Remek háttere lehet a világosan festett bútoroknak. Ehhez a színhez válassz hűvös kék árnyalatú, vagy finoman lilásba nyúló színeket! Pl. Provence, Giverny és Emilie.

collageamsz

Egy vörös, amely nem hivalkodó? Annie falfesték palettájának Emperor’s Silk árnyalatú színének akár ez is lehetne a mottója. Ennek a tónusnak a legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy hordoz magában némi bársonyosságot és pontosan ettől lesz ez a piros szín a mindennapok színterének tökéletes kiegészítője.

collageem

A mély színek után jöhet a pasztellárnyalatok királynője, az Antoinette. A 18. század Franciaországát megidéző tónus, egyszerre foglalja magában a finom vörös és a tisztaságot sugalló fehér szín egyvelegét. Ez a világos árnyalat gyönyörűen mutathat egy romantikus hálóban, de akár egy kislányváró babaszobában is.

collageantik

Ha már francia vizekre eveztünk, akkor mi is lehetne a következő árnyalat, ha nem a Provence. A déli vidék inspirálta szín egy igazi modern tónus Annie új színei között. A világos finom szín egyik legnagyobb erénye, hogy visszafogottan éri el a tekintetek garantált rászegeződését.

collagepr

A sor végére érve az Annie Sloan színskála egyik legvibrálóbb árnyalata maradt. Az English Yellow megalkotása során a 18. századi kínai tapéták inspirálták Annie-t. Ez a szín tökéletes háttere lehet az imént említett Provence Chalk Paint festékkel megszínezett bútordarabnak vagy egy erőteljes vörös kiegészítőnek.

collagesss

Ezek a csodás árnyalatok már a bútorkon is elképesztően mutattak, de most végre otthonod falán is megjelenhetnek! 2017. május közepétől Te is beszerezheted őket a magyar stockistoknál! Kövesd őket figyelemmel és csapj le elsőként ezekre a szépséges újdonságokra!

Neked melyik lett a kedvenced?